Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Meneer Prinssen

Meneer Prinssen aan de Sint Janstraat in Uden is een uniek café. Hier gaat het om kwaliteit, aandacht voor een drankje en een bescheiden hapje. Maar boven alles draait het om één ding: oprechte gezelligheid. Eigenaar Maarten Prinssen legt uit:

"Mensen komen hier voor ons hele concept. Meneer Prinssen is geen kroeg en ik geen kastelein. Meneer Prinssen is een huiskamer en ik de gastheer. Je krijgt hier standaard een extraatje bij je biertje. Op zondag gaan we soms rond met toastjes. Mensen blijven vaak langer zitten dan ze van plan waren. Swinckels’ geeft comfort. Het is dus niet alleen een lekker biertje, het is een biertje waarvan de uitstraling helemaal klopt. Van glas tot viltje. Het geeft je een prettig gevoel. Net wat we met onze huiskamer willen berereiken."

"Bestel je bij ons een borrelplank, dan stel je deze helemaal zelf samen. Favorieten onder onze gasten zijn Serranoham, Parmaham, oude kaas en druifjes. Met een beetje stroop erbij. Zelf eet ik het liefst een stuk Brabantse leverworst bij Swinckels’. Of ham van de plaatselijke slager. Die snijden we hier trouwens zelf af. Vers uit eigen keuken dus."

"Swinckels' is een biertje waarvan de uitstraling helemaal klopt."