Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Het verhaal van Swinkels: brouwersintuïtie proef je

Zorgdragen voor de volgende generaties

Als Swinkels-familielid krijg je de passie voor bier met de paplepel ingegoten. Net als de wil om voorop te lopen, nieuwsgierig te blijven, je eigen koers te varen, door te zetten, de wereld in te gaan en grenzen te verleggen. Deze eigenschappen geven we door en zijn in het hele bedrijf voelbaar. Maar we leerden ook dat het onze tak is om toekomstgericht te denken en te zorgen dat de komende generaties net zo kunnen genieten van ons mooie erfgoed als wij. 

Onafhankelijke familiebrouwer

Wij zijn Swinkels Family Brewers. Een onafhankelijke familiebrouwer. Bier is genieten, brengt mensen bij elkaar. Voor elk moment bieden wij daarom een passend biertje. Elk met een eigen smaak en karakter. Met liefde gebrouwen in een van onze brouwerijen. Bier brouwen zit in onze genen. Al 300 jaar.

Vakmanschap en intuïtie

Bier brouwen vraagt om vakmanschap en intuïtie. Intuïtie over hoe goed bier moet smaken en hoe je dat brouwt. Met een groot gevoel voor kwaliteit brouwen we dan ook al eeuwenlang de lekkerste bieren, waarbij we altijd kijken of het nog beter kan. Ons bieraanbod bestaat uit tientallen authentieke biermerken die we via onze partners, horecabedrijven en retailers naar de consument brengen, waar ook ter wereld.

Grensverleggende partner

“Swinkels Family Brewers wil samen met ondernemers de business laten groeien door intensief samen te werken met onze klanten. Wij geloven in partnerships op basis van wederzijds respect en gelijkwaardigheid en willen graag nu en in de toekomst zaken doen op basis van transparantie en vrijheid in de markt. Hiervoor is een intensieve samenwerking nodig die niet stopt bij het tekenen van een overeenkomst… dan begint het pas.”

Als ondernemer wil je je eigen keuzes maken. Daarom denken we met onze klanten mee, niet voor ze. We zijn nieuwsgierig naar wat onze consumenten en klanten willen, vanuit de intentie om iets voor de ander te betekenen en een langetermijnrelatie aan te gaan. We bieden daarbij een breed en alsmaar groeiend portfolio en geven inzicht in welke bieren en beleving het beste bij een consument-, retail- of horecaconcept passen. Zo hopen we samen grenzen te verleggen en maken we – van generatie op generatie – op een slimme manier dingen waar.

Gezonde ondernemersgeest

Binnen een familie is niemand hetzelfde. Dat geldt ook voor onze brouwerijen. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen historie en karakter. Dat koesteren we. Wat ons verbindt? Passie voor bier, vakmanschap en een gezonde ondernemersgeest. Daarnaast zoeken we lokaal altijd verbinding: met consumenten, met partners of met de omgeving. We willen iets terugdoen. We groeien met brouwerijen die ons aanvullen en goed bij ons passen. Zo voelt iedereen zich thuis in onze 'familie'.

Wij kiezen bewust voor groei. Zowel autonoom als door new business en overnames. Groei geeft ons de kans om te investeren in onze mensen, veiligheid, innovaties, markten en onze omgeving. We kiezen wereldwijd voor duurzaam brouwen. Ook hierin zijn we grensverleggend. Circulair ondernemen is daarbij ons uitgangspunt: brouwerijen die energie- en waterneutraal zijn en waar we afval en reststoffen hergebruiken. Op die manier dragen we lokaal bij aan een leefbare omgeving. Waar ook ter wereld.