Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Algemene voorwaarden

Swinkels Family Brewers is een handelsnaam van Swinkels Family Brewers N.V.

Algemene voorwaarden zijn regels die gelden voor ons allebei: voor jou als afnemer en voor ons als leverancier. Ze maken deel uit van onze overeenkomst. In de algemene voorwaarden staan alle rechten en plichten met betrekking tot o.a. betaling, levering, transport en eventuele ontbinding van de overeenkomst. Je kunt onze algemene horecavoorwaarden hier downloaden.

Aansprakelijkheid

We stellen de inhoud van deze site met grote zorgvuldigheid samen, maar uiteindelijk zijn we ook mensen en een foutje is zo gemaakt. Wij geven daarom geen garanties voor de inhoud van de aangeboden informatie en de actualiteit en correctheid hiervan. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor de gevolgen van eventueel voorkomende fouten/onjuistheden of van het gebruik van de aangeboden informatie. Bovendien kunnen we niet aansprakelijk gehouden worden voor schade ontstaan door onbereikbaarheid of het niet beschikbaar zijn van de website en/of verkeerd gebruik hiervan (onjuiste gegevensverwerking).

Copyright

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Wij als Swinkels Family Brewers N.V. hebben deze rechten. Zonder onze schriftelijke toestemming is het daarom niet toegestaan deze site of enig onderdeel hiervan te kopiëren.

Merken

Alle merken op deze site zijn eigendom van Swinkels Family Brewers N.V., tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van ons  is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.