Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Evenementen en activaties

Wij helpen je bij het organiseren van een evenement door met je mee te denken, de taptechniek te faciliteren en een uitgebreid assortiment aan (speciaal)bieren en overige dranken. Daarnaast hebben we diverse activaties om de omzet een extra boost te geven. 

Evenementen

Organiseer je een groot evenement of heb je tijdelijk meer tapcapaciteit nodig? Ook dan staan wij voor je klaar! Met ons mooie portfolio aan bieren is succes verzekerd, maar ook op het gebied van techniek denken we graag met je mee. 

Onze evenementenafdeling is volledig in eigen beheer, inclusief onze jarenlange expertise en ervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat we jou volledig kunnen ontzorgen als het gaat om taptechnische materialen. Of het nu een muziekevenement betreft met tienduizenden bezoekers of het plaatsen van één tapje, wij beschikken voor elk evenement over kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze eigen monteurs zorgen dat de materialen op locatie worden afgeleverd en dat deze, indien gewenst, tapklaar worden opgeleverd. Wij gaan niet weg voordat het perfecte biertje is getapt.

Swinkels Family Brewers beschikt over verschillende materialen zoals een tapbuffet, koelbuffet, toonbank, tapbok, biercontainer, tapparade, voorzetbuffet, tappaviljoens, raptap, tussenkoeler, pagode tenten of een major tom. Daarnaast leveren wij ook dienbladen (plastic) bekers en draagtrays. 

Hulp nodig?

Hoeveel bier heb ik nodig? Hoeveel meter aan barstraten zijn er nodig om drukte te voorkomen? Hoeveel (plastic) bekers heb ik nodig? Welke frisdranken bied ik aan? Wij hebben de nodige ervarig op het gebied van evenementen en denken daarom graag mee. Vul via onderstaande button het formulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Activaties

De inzet van activaties is één van de manieren waarop Swinkels Family Brewers bijdraagt aan de omzetgroei binnen jouw onderneming. Deze activaties zijn erop gericht om één of enkele bieren op een unieke of ludieke wijze in de spotlights te plaatsen. Hoogste tijd voor een nadere kennismaking met een aantal van onze activaties.

GAME 0.0N!

Game 0.0N is een activatie tijdens de wedstrijddag bij jullie op de club. Wij komen een dagdeel lang vertier langs het sportveld brengen. Hoe? We laten mensen kennis maken met Bavaria 0.0%. Zo zal ons sample team de sporters na de wedstrijd voorzien van een welverdiend mini blikje Bavaria 0.0%. Ze kunnen ook aanschuiven aan de bar van de Bavaria 0.0% popup kantine. Tot slot mogen de sporters aan het rad van fortuin draaien met de kans om gave prijzen te winnen. Vertier met Bavaria 0.0% op een verantwoorde manier: Game 0.0N!

CORNET Beertruck

Wil je jouw gasten op een leuke manier kennis laten maken met CORNET?

De CORNET Beertruck, voorzien van maar liefst 4 tapkranen, biedt een mooie en kwalitatieve aankleding van je evenement. En één CORNET, smaakt altijd naar meer CORNET!

Rodenbach FruitAge Piaggio

Wil je jouw evenement, feest of festival extra aankleden en meer speciaalbier kunnen schenken? Dan is de Rodenbach FruitAge Piaggio dé oplossing. Deze tuktuk met tap in de achterbak (1 tapkraan) kan ingezet worden als extra bar of bijvoorbeeld bij de ingang van je evenement. Hier serveer je een Rodenbach FruitAge zoals deze bedoeld is: met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt. Proost!

Dit is slechts een greep uit ons aanbod van mogelijke activaties om jouw omzet te laten stijgen. Benieuwd naar alle opties? Neem dan contact met ons op.