Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Evenementenadvies op maat

Organiseert u een evenement of heeft u tijdelijk tapcapaciteit nodig? Met ons mooie portfolio aan bieren is succes verzekerd, maar ook op het gebied van techniek denken we graag met u mee. Dus als u een succesvol evenement wil gaan organiseren met kwalitatieve tapmaterialenén het breedste portfolio (speciaal)bieren dan zijn wij de perfecte partner en helpen we u graag op weg. 

Swinkels Family Brewers en evenementen organiseren

Bent u op zoek naar informatie rondom de opstart van een evenement? Dan helpen wij u graag. In het verleden hebben wij geholpen bij de opzet van allerlei events. Denk hierbij aan ijsbanen, foodtruck evenementen, oktoberfesten of festivals. Welk type evenement u ook gaat organiseren, wij het hebben het al eens gedaan en helpen u dan ook graag.

Wij verhuren tapmaterialen zoals mobiele barren, tapwagens, koelbuffetten en biertanks. Uiteraard helpen we ook bij het maken van de juiste keuze op het gebied van dranken. Met ons brede portfolio aan bieren voldoen wij aan de wensen van al uw bezoekers. En naast het bier regelt u via ons ook de overige dranken zoals wijnen, frisdranken en mixdranken. Onze evenementenafdeling is volledig in eigen beheer, inclusief onze jarenlange expertise en ervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat we jou volledig kunnen ontzorgen als het gaat om taptechnische materialen. Of het nu een muziekevenement betreft met tienduizenden bezoekers of het plaatsen van één tapje, wij beschikken voor elk evenement over kwalitatief hoogwaardige materialen. Onze eigen monteurs zorgen ervoor dat de materialen op locatie worden afgeleverd en indien gewenst tapklaar worden opgeleverd. Wij gaan niniet weg voordat het perfecte biertje is getapt.

Een evenement organiseren

Gaat u zelf een evenement organiseren? Dan zijn er ontzettend veel zaken om rekening mee te houden. Daarnaast is het vaak lastig om een juiste inschatting te maken. Hoeveel liter bier tel ik per bezoeker? Hoeveel tapkranen heb ik nodig? Ga ik met fusten werken of met tankbier? Ga ik met plastic bekers werken, glaswerk of recyclebare bekers? En hoeveel heb ik er nodig? Wij geven graag advies en helpen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen. 
Vul onderstaand formulier in zodat wij alvast een inschatting kunnen maken. Vervolgens nemen we contact op om de (bar technische) invulling van uw evenement met u te bespreken. 

Informatie over het evenement

Uw contactgegevens