Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Brouwerij Palm speelt, met introductie alcoholvrije Palm 0.0, in op trend van consumentenbehoefte

Palm Belgian Craft Brewers introduceert met Palm 0.0 hét verfrissend amber bier met 0 % alcohol én met 100 % karakter. Met Palm 0.0 speelt de brouwerij in op de trend van verantwoord alcoholgebruik en komt het de consument tegemoet die op zoek is naar meer smaak en karakter in het segment van alcoholvrij drankenassortiment. Palm 0.0 is vanaf eind maart verkrijgbaar in horeca en supermarket in België en vanaf eind maart ook in de Nederlandse horeca.

Alcoholvrije trend
Uit het recentste bierbarometer-onderzoek, gerealiseerd door het Beer & Society Information Center in samenwerking met de websites van Het Laatste Nieuws en van 7sur7.be, blijkt dat bierliefhebbers het aanbod alcoholvrij bier te beperkt vinden. De belangrijkste reden is dat andere alcoholvrije alternatieven dan bier beter in de smaak vallen. Voor de brouwers van Palm reden genoeg om op deze behoefte in te spelen en een alcoholvrije versie van haar karaktervol amber bier Palm te ontwikkelen.

Knowhow en synergie
De brouwmeesters van Palm kunnen terugkijken op een jarenlange ervaring rond het brouwen van hun Palm n.a, (< 0,25 % alcohol). Het samenbrengen van hun kennis, hun ervaring en nieuwe brouwtechnologie heeft het brouwersteam van Palm in staat gesteld om maximaal te gaan voor een volledig alcoholvrije variant van Palm.

Palm 0.0: 0 % alcohol, 100 % karakter
Consumenten wensen verantwoorder met alcohol om te gaan, het segment van alcoholvrij bier stijgt exponentieel, maar tegelijk is men ook op zoek naar meer karakter en smaak. Brouwmeester Jan De Cock: “Wij zijn enorm blij met het resultaat van onze Palm 0.0. We zijn ervan overtuigd dat we met Palm 0.0 aan de behoefte van de consument, die op zoek is naar een alcoholvrijbier met 100 % karakter, voldoen. De zorgvuldig gekozen ingrediënten waaronder onze hop van eigen teelt, het Palm-mout naar eigen receptuur en de toegepaste brouwtechnologie staan borg voor 0 % alcohol, 100 % bier en gegarandeerd 100 % karakter!”

Introductie 0.0
Vanaf eind maart wordt Palm 0.0 in de horeca geïntroduceerd. Vanaf de lancering vervangt Palm 0.0 de alcoholarme Palm n.a (< 0.25 % vol/alc.). Palm 0.0 wordt aangeboden in kratten 24 x 25 cl.