Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Dé ondersteuning bij het organiseren van evenementen

Evenementen

In de horecasector worden steeds meer evenementen georganiseerd om gasten te trekken en te vermaken. Als ondernemer weet u als geen ander dat dit een vak apart is. Wij hebben een eigen afdeling die gespecialiseerd is in het ondersteunen van lokale activiteiten op maat tot grote muziek evenementen met tienduizenden bezoekers. Met onze expertise vanuit jarenlange ervaring en onze kwalitatief hoogwaardige materialen faciliteren wij jaarlijks een groot aantal evenementen. Voor ieder evenement of iedere gelegenheid bieden wij de juiste apparatuur. Van mobiele tapbuffetten tot biercontainersystemen en tapeilanden. De evenementenmaterialen worden met gespecialiseerd vervoer geheel in eigen beheer op locatie afgeleverd en gebruiksklaar opgeleverd. We gaan niet weg voordat het bier perfect getapt en geserveerd kan worden.

Swinkels Family Brewers beschikt over veel verschillende materialen: tapbuffet, koelbuffet, toonbank, tapbok, biercontainer, tapparade, voorzetbuffet, tappaviljoens, raptap, tussenkoeler, pagode tenten, major tom, plastic bekers en draagtrays. Swinkels Family Brewers kan altijd een voorstel op maken dat past bij de wensen en eisen van verschillende events:

Om de kroeg

Elke horeca ondernemer geeft gedurende het jaar eigen invulling aan evenementen. Denk hierbij aan Carnaval, Koningsdag of een eigen festiviteit. Of dit nu in de zaak of voor de deur plaatsvindt, wij helpen graag om tijdelijke tap- en uitgifte punten in te richten.

Op het plein

Middelgrote publieksevenementen die op een bepaalde locatie in een stad of dorp worden georganiseerd, worden vaak lokaal opgezet of ondersteund door een paar horeca ondernemers. Wij bieden de juiste apparatuur om op elke plaats een perfect getapt biertje te serveren.

Festivals

We zijn actief op grote evenementen en festivals met een bovenregionaal of landelijk bereik. Deze evenementen worden bezocht door onze doelgroepen en we zorgen altijd voor een opvallende uitstraling van onze merken met aankleding van bars, podia en het terrein of een originele activatie.

Hulp nodig bij het organiseren van een evenement?

Wij helpen je hier graag bij. Door onderstaand formulier in te vullen voorzien wij je van evenementenadvies op maat. Geheel vrijblijvend.