Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Estaminet

Over de Estaminet

Estaminet is de naam van de betere ‘premium pils’ van Brouwerij de Hoorn. Estaminet dankt zijn uitstekende kwaliteit aan de selectie van de beste natuurlijke ingrediënten: zacht water, 100% hoogwaardige zomergerst, een onderscheidende gist en zeer kostbare Saaz-hop. De volle densiteit, de trage en traditionele lange gisting die er het fruitige karakter aan geven en een rijping van 6 volle weken maken dat ESTAMINET een echte Belgische premium pils is.

Wil je jezelf als ondernemer onderscheiden door een pils merk te schenken, gebrouwen bij onze zuiderburen, dan is ESTAMINET een perfecte keuze. Het onderscheidende zit hem niet alleen in de herkomst, maar ook dat het een rijping van 6 weken heeft gehad. ESTAMINET komt het beste tot zijn recht in moderne en hedendaagse horeca die een tikkeltje rebels is.

 

De Estaminet bieren:

Estaminet Premium Pils 5,2%

Pilsener bier gebrouwen met zomergerst, speciale gisten en Saaz-hop. Verfrissend en zacht van smaak met een lichte bittere finish.

Dit bier gaat goed samen met: mosselen, hamburgers en Aziatisch eten.

  

Estaminet 0.0%

Estaminet 0.0 is een Belgisch verfrissend alcoholvrij bier. Verfrissend en vol van smaak dankzij het vakmanschap van onze brouwers, is deze alcoholvrije variant een verstandig én smaakvol alternatief.

Dit bier gaat goed samen met: mosselen, hamburgers en Aziatisch eten.

  

De Brouwerij

Zes jaar na de lancering van Estaminet werd, in 2014, Brouwerij De Hoorn geopend, deze brouwinstallatie stelt de brouwers in staat om vlotter te innoveren en hun creativiteit bot te vieren. Hun ondernemerschap en hun vrijheid om te creëren leidden reeds tot de succesvolle lancering van Cornet en meerdere Arthur’s Legacy Limited Editions. Limited Edition N°19 ‘Arthur’s Legacy ‘Stonehill Lager’ dat in het voorjaar van 2020 werd gebrouwen ligt aan de basis van de verfijning van Estaminet. De speciaal-bierbrouwers daagden zichzelf uit om zich in het pils segment te verdiepen. Hun objectief was het bestaande Estaminet naar een nog hoger niveau te tillen. De ultieme test kwam er dus met het brouwen van ‘Stonehill’ een pils ‘hors catégorie’. Daar de brouwers hun focus op speciaalbier is gericht was het evident om ook ‘pils’ als ‘speciaal bier’ te gaan benaderen. In de brouwzaal worden enkel natuurlijke ingrediënten geselecteerd. Te starten met zuiver water uit eigen bronnen, 100 % hoogwaardig mout zonder toevoegingen van ruwe granen en vier nobele Europese hopsoorten.

  

Estaminet POS materiaal voor optimale zichtbaarheid in jouw zaak

Om de zichtbaarheid van onze biermerken in de horeca te vergroten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan POS materialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het genereren van een hogere omzet. Zie hieronder een greep uit de POS materialen van Estaminet. 

Benieuwd naar het gehele assortiment? Klik op de gele button en maak kennis met onze brouwerij.