Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Onderscheid je met verrassende frisdranken van Sir Joe

 

In de snel veranderende wereld van bijzondere frisdranken haalt Sir Joe voor horecaondernemers de krenten uit de pap. Sir Joe’s missie is om frisdranken weer echt te doen prikkelen. Zo willen ze heel Nederland kennismaken met de grote (h)eerlijke trends. Want we geloven toch allemaal dat je spannende frisdranken met dezelfde aandacht en kwaliteit zou moeten kiezen als een selectie speciaalbier en die mooie wijnkaart?

Sir Joe maakt het makkelijker om bijzondere frisdranken te serveren

Consumentenbehoeftes veranderen. Er is een toenemende vraag naar bijzondere producten met een verhaal. Sir Joe wil ondernemers helpen hun gasten te verrassen door een portfolio van verrassende frisdranken aan te bieden. Gebundeld met de kracht en reikwijdte van het moederbedrijf Vrumona, is het nu mogelijk om in één keer een mooi frisportfolio neer te zetten voor gasten. Dat levert, naast een hogere kwaliteit en beleving, ook winst in tijd en geld op voor de ondernemer. Sir Joe biedt vier lokale merken met een bijzonder verhaal: Double Dutch, Butcha, Russell & Co. en THIJS. Natuurlijk worden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten gehouden, zodat de ondernemer op het juiste moment de grote trends kunt toevoegen aan het assortiment. 

Double Dutch - premium mixers

De Nederlandse tweelingzussen Joyce en Raissa de Haas vonden de markt voor premium mixers maar saai. Daarom creëerden zij Double Dutch: smaakvolle en natuurlijke mixers voor de avontuurlijke geest. Inmiddels is Double Dutch het meest bekroonde tonic- en mixermerk ter wereld en exporteert de tweeling twee miljoen flesjes per maand naar ruim veertig landen.

Double Duch helpt je graag als je op zoek bent naar cocktail & mocktail inspiratie

Bucha Kombucha

Butcha kombucha wordt gebrouwen door Amsterdamse chefs. De biologische drankjes maken ze op basis van fermentatie, vruchtensappen, kruiden en specerijen. Het is de brouwers gelukt om een smaakrevolutie te ontketenen binnen de alternatieven voor standaard frisdrank en alcohol. En nog belangrijk: het is onwijs lekker!

Ook Butcha inspireert je met hun cocktail & mocktail recepten.

Russell & Co. lemonades

De oorsprong van het Russell & Co. gaat terug naar 1887 toen Josiah Russell een fabriek in Rotterdam opende. Nu, ruim 100 jaar later bestaat de range uit drie heerlijke limonades geïnspireerd op de smaken van vroeger, maar dan nét wat spannender en laag in suiker. Ben je benieuwd naar serveersuggesties? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Thijs drinks

In Nederland wordt er per jaar in totaal 800 miljoen kilo voedsel verspild. Hiervan bestaat bijna één derde uit verse groente en fruit. Dit moet en kan anders! THIJS is het verantwoorde alternatief voor sappen en gaat het gevecht tegen voedselverspilling aan. De drankjes van THIJS worden namelijk gemaakt van overtollig vers fruit, zijn lager in suiker én biologisch. 

Wil jij je gasten ook verrassen met bijzondere frisdranken?

Het porfolio van Sir Joe is verkrijgbaar via Swinkels. Daarnaast denkt Sir Joe graag mee om van deze merken een succes te maken en biedt het personeelstrainingen, impactvolle activaties en advies voor het menu aan.