Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Vrumona; goed en gezond drinken voor iedereen

Bij Vrumona willen we de drempels wegnemen die mensen nu nog weerhouden van een gezonde, goede en duurzame levensstijl. Dat gaat niet in één keer, maar stapsgewijs komen we heel ver.

We reduceren het aantal calorieën in ons huidige portfolio en innoveren met laagcalorische frisdranken. Op termijn verrijken we onze producten bovendien met gezonde voedingssupplementen. Ook verduurzamen wij door een zuiniger productieproces en gebruiken we door slimme oplossingen jaarlijks tienduizenden kilo’s minder verpakkingsmateriaal. Elke dag houden we nieuwe gezonde en goede kansen tegen het licht, en grijpen we de meest veelbelovende.

Door deze gezonde en duurzame keuzes te maken, maken we bij Vrumona elke dag actief werk van Goed en Gezond Drinken voor Iedereen.

  

Haal meer uit je fris met Vrumona

Ontdek de 5 frisse voordelen van Vrumona en haal meer uit jouw onderneming.

1. Variatie voor je gasten

Van bijzondere craft soda’s als Double Dutch premium mixers en Butcha Kombucha tot gezondere keuzes als Rivella, Lipton Ice Tea en Pepsi Zero. Met het brede assortiment van Vrumona serveer jij snel een perfecte mix van bekende A-merken tot nieuwe favorieten als échte dorstlessers die je ervaring verrijken.

  

2. Verlaag je kosten

Je omzet verhogen? Vrumona heeft de financiële expertise in huis voor elk type horeca. Advies voor zuinigere koelingen, mooie volumekortingen en natuurlijk slimme prijzen.

  

3. Persoonlijke ondersteuning

Bij Vrumona staan wij altijd voor je klaar en zetten we net dat stapje extra. Sparren over marges, samen de friskaart samenstellen of vragen over je contract? Met één belletje heb je je vaste Vrumona contactpersoon aan de lijn.

  

 

4. Verhoog je omzet

Vrumona weet wat er in de horeca gebeurt – in jouw regio, stad en zelfs straat. Zo blijf je aan zet. Snel je assortiment aanscherpen? Dat doen we samen. Geweldige materialen om je gasten te verleiden? Die hebben we. Je gasten verrassen met de laatste trends op het gebied van frisdrank? Regelen we.

  

 

5.  Verpakt voor gemak

Onze kratjes bevatten 28 in plaats van 24 flesjes, maar zijn lichter en kleiner. Dat scheelt sjouw- en stapelwerk. Zo navigeer je het dienblad gemakkelijker in de drukte. Sorteren hoeft niet; in het kratje zetten is al voldoende.

  

  Onze A-merken

Vrumona is in Nederland één van de grootste producenten van frisse dranken, waters en sappen. We hebben een breed portfolio aan A-merken in verschillende verpakkingen, zoals o.a. Pepsi, Royal Club, Lipton, Rivella, Sourcy en Ranja. Bekijk welke producten het beste passen bij jouw zaak.

  

Rivella

Rivella is dé gezondere keuze binnen fris met slechts 5kcal mer 100ml. Licht en verfrissend, met toch een natuurlijke en volle smaak. Het is een onmisbaar en uniek drankje voor op elke kaart, omdat:

 • Rivella een margerijk product is.
 • De populariteit van Rivella hard blijft groeien.
 • Rivella perfect inspeelt op de behoefte naar laagcalorische frisdranken.

 

Royal Club

Al sinds 1939 is Royal Club dé frisdrank voor volwassenen. Royal Club staat voor kwaliteit en biedt jouw gasten een variatie aan smaken, allemaal net iets spannender dan gewoon fris. Royal Club is de perfecte toevoeging aan je assortiment, omdat:

 • Royal Club de nr. 1 is binnen het volwassen frisdrank segment.
 • De Royal Club mocktails perfect inspelen op de groeiende 0.0 alcohol trend.
 • Het de ideale mixer is voor bij je Gin-Tonics, Moscow Mules en Wodka Bitter Lemon.

Pepsi

Eén van de meest iconische frisdranken ter wereld dat niet is weg te denken uit horecalocaties, omdat:

 • Pepsi jong en eigenzinnig is en te vinden op de grootste dance events.
 • Pepsi Zero Sugar de serieuze speler is in het laagcalorisch cola segment Pepsi een nieuwe, aansprekende visuele identiteit heeft.
 • Pepsi een ruime selectie aan kwalitatieve POS materialen en concepten heeft om de beleving van jouw zaak te versterken.

 

Ranja

Biedt vanaf nu je kleinste gasten een lekkere en verantwoorde dorstlesser aan: Ranja Fruitmix!

 • 40% minder suiker dan andere kinderdranken in de horeca.
 • Slechts 19kcal per 100ml & zonder koolzuur.
 • Op basis van natuurlijk vruchtensap.
 • Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

 

Sourcy

Er wordt steeds meer water en water met bubbels verkocht in de horeca. Sourcy is verkrijgbaar in de varianten Naturel, Sprankelend en Sprankelend met Smaak, in zowel 20cl glas, 50cl glas, PET als Tafelwater

 • Sourcy is het enige A-merk met Mineraalwater uit Nederlandse bron.
 • Sourcy is trotse sponsor van de Nederlandse natuur.
 • Het merk speelt in op de laatste trends, bijv. door de toevoeging van Sourcy met framsboossmaak.

 

Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea is een verfrissende ijsthee en is laag in calorieën. Lipton Ice Tea drink je het lekkerst Perfect Serve met ijs, stamper en citroen. Lipton Ice Tea is verkrijgbaar in de smaken green, sparkling en peach in horecafles.

 • Een verfrissende drank voor elk moment van de dag.
 • Lekker in de zomer op het terras Lekker om ijskoud met een schijfje citroen te serveren.
 • Lipton Ice Tea is Rainforest Alliance™ gecertificeerd.

  

Sir-Joe – Craft soda’s

Sir-Joe – Craft soda’s

Sir Joe is de craft soda tak van Vrumona. Haar missie? Soda's weer laten bruisen! Hoe? Door het ondernemers makkelijk te maken avontuurlijke soda's te schenken.

De consument is op zoek naar producten met een verhaal, maakt bewustere keuzes en is op zoek naar beleving. Sir Joe speelt hierop in door heel Nederland kennis te laten maken met de grote (h)eerlijke trends en premium frisdranken in het assortiment, zoals Double Dutch, Butcha en Russel & Co. We geloven toch allemaal dat je spannende soda’s met dezelfde aandacht en kwaliteit moet kiezen als een selectie speciaalbier of die mooie wijnkaart?

   

Double Dutch

De Nederlandse tweelingzusjes Joyce en Raissa vonden de markt voor mixers maar saai. Daarom creëerden zij Double Dutch: smaakvolle, natuurlijke mixers voor de avontuurlijke geest. Laag in suiker en veel awards gewonnen. Double Dutch is the perfect twin for your spirit.

 • Premium mixer van Nederlandse bodem.
 • Lekkere en hoge kwaliteit smaken ideaal voor in de mix.
 • Laag in calorieën, gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen.
 • Winnaar van Foodpreneur Award uitgereikt door Richard Branson.

 

Butcha Kombucha

De oprichters Jiri en Siewerd brouwen Butcha op basis van fermentatie en natuurlijke ingrediënten. Met hun culinaire achtergrond creëerden de chefs een mooie range alcoholvrije soda's met diepgang en unieke smaakcombinaties. En weinig suiker.

 

Russel & Co.

De oorsprong van Russell & Co. gaat terug naar 1887 toen Josiah Russell een fabriek in Rotterdam opende. De huidige range van lemonades zijn geïnspireerd op de originele recepten en uitgesproken smaken van vroeger.

 

Sterke samenwerking Swinkels en Vrumona

Vrumona is de nummer 1 gezondere frisdrankleverancier en is daarmee in Nederland één van de grootste producenten van frisse dranken, waters en sappen met een breed portfolio aan A-merken in verschillende verpakkingen.

De samenwerking tussen Vrumona en Swinkels brengt het beste van twee werelden samen en is zeer uniek. Swinkels is met haar buitendienst niet alleen nationaal, maar ook lokaal met een uitblinker in stakeholdermanagement en binden hun klanten met mensen, producten en service. Het is dan ook geen verrassing dat elke locatie die Swinkels bier verkoopt uiteindelijk ook gezondere frisdrank aan hun gasten aanbiedt. In deze samenwerking vinden wij elkaar perfect, dankzij de nauwe samenwerking tussen de accountmanagers van Swinkels en Vrumona. Beide partijen hebben een gedeelde focus op service en ondersteuning, waarbij de eindklant altijd centraal staat. Samen staan we sterk en hebben we reeds mooie resultaten geboekt dat veel potentie biedt voor de toekomst!