Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Spa, in het hart van de Belgische Venen

Onze mineraalwaters worden gewonnen in Spa, in een van de grootste beschermde natuurgebieden van Europa. Wij beschermen dit gebied met heel veel zorg, zodat we het intact en puur kunnen houden om zo de zuiverheid van onze mineraalwaters te garanderen. Bovendien regent het in Spa gemiddeld 1,5 keer meer dan in de rest van België. De grondlagen worden dus voortdurend aangevuld en raken niet uitgeput. Zo kunnen jij én de toekomstige generaties blijven genieten van dit uiterst zuivere mineraalwater.

SPA-water: een unieke samenstelling

Elke druppel SPA® begint bij een druppel regen of sneeuwvlok. Zijn reis doorheen de verschillende geologische lagen geeft het mineraalwater zijn unieke samenstelling en zuiverheid.

SPA beschermt

SPA® zet zich al meer dan 130 jaar lang in voor het behoud en onderhoud van de ongerepte natuur, en is het daarmee een echte voorloper op het gebied van de bescherming van de natuurlijke bronnen.

Zuiver mineraalwater

SPA Reine

SPA® Reine is een uiterst zuiver, natuurlijk mineraalwater, dat door SPA® na een ondergrondse reis van twee tot drie jaar gebotteld wordt. Tijdens die reis krijgt SPA® Reine z’n unieke mineraalarme samenstelling en dat zorgt ervoor dat ons water zo zacht van smaak en zo goed voor je is. Een zuiver water dat voor jou zorgt en dat daarom door iedereen op elk moment van de dag gedronken kan worden.

SPA Intense

SPA® Intense is een intens bruisend, natuurlijk mineraalwater. Na een ondergrondse tocht van drie tot vijf jaar voegen we koolzuur aan het zuivere mineraalwater toe, waardoor het zo intens sprankelend wordt.

SPA Finesse

SPA® Finesse is natuurlijk, licht bruisend mineraalwater waar de natuur het koolzuur voor ons in stopt. Dat zit zo: elke druppel in een glas SPA® Finesse begon ongeveer 50 jaar geleden als regendruppel en komt tijdens z’n ondergrondse reis in aanraking met koolzuurhoudende rotsen, honderden meters diep in de grond. Zo krijgt SPA® Finesse van nature zijn subtiele sprankeling. En dat verfrist jouw dag!

Waterfeitjes