Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Royal Bliss

Ontdek Royal Bliss: verrassende smaken met een botanische twist.  
De zes varianten, waaronder Signature Tonic Water, Ginger Ale en Pink Aromatic Berry, smaken zowel heerlijk puur als fantastisch in de mix. Bovendien passen de flesjes naadloos in de rode Coca-Cola krat. Gemak en veelzijdigheid in één dus!    

  

Verrassende smaken met een botanische twist 

Royal Bliss onderscheidt zich met zijn natuurlijke smaken en de botanische en fruitige twist die elke slok uniek maakt. De Signature Tonic Water heeft bijvoorbeeld een verrassende twist van yuzu en kardemom en de Ginger Ale bevat een vleugje rozemarijn.

De veelzijdigheid van Royal Bliss komt tot uiting in de mogelijkheid om het puur te drinken, maar ook om te schitteren in mocktails en cocktails. Dat is Royal Bliss - waar genot en veelzijdigheid samenkomen. 

Praktisch gemak ontmoet creatieve vrijheid voor horecaprofessionals. De herbruikbare fles van Royal Bliss past namelijk naadloos in de rode Coca-Cola krat, waardoor het logistieke proces soepeler verloopt. Bovendien kunnen met één flesje drie verschillende serves worden gecreëerd: puur, mocktail en cocktail. Een win-win voor degenen die streven naar efficiëntie zonder in te leveren op kwaliteit. 

Ontdek alle smaken

Signature Tonic met een vleugje yuzu en kardemom

Een klassieke verfrissende tonic met een gemiddelde tot hoge bitterheid, met een vleugje kinine en bittere citrusaroma’s zoals sinaasappel, grapefruit en yuzu.

Perfect gecombineerd met:

Gin (citrus, spicy, classic), Vodka

Ginger Ale met een vleugje van rozemarijn en kruidige tonen

Een elegante ginger ale met een goede balans tussen zuurheid en zoetheid. De smaak is licht maar omhult het gehemelte met tonen van zoete gember, citrusnoten en harsachtige kruidige tonen.

Perfect gecombineerd met:

Dark Spirits (Donkere rum, Whisky, Tequila

Pink aromatic berry met een vleugje rood fruit en jasmijn

Dit is een verfrissende bessenmixer met een rijke mix van donkere bessen en cassistonen en met een bloemige nasmaak die doet denken aan jasmijn en viooltjes.

Perfect gecombineerd met:

Wodka, Gin (pink/rosé, bloemig), Blended Whisky

Tonic water met een vleugje citroen, limoen en citroengras

Deze tonic is elegant op het gehemelte, met een goede balans tussen zuurheid, zoetheid en lage bitterheid. De smaak is intens en verfrissend, met centrale tonen van groengele citrus zoals limoen en citroengras, aangevuld met enkele houtachtige tonen van kininebast en zoethoutstok.

Perfect gecombineerd met:

Gin (citrus, aromatic,classic), Vodka

Bitter lemon met een vleugje lavendel

Een rijke, uitgebalanceerde bitter lemon vol met pittige citroensmaken, waaronder citroensap, bittere citroencurd,limoen en hints van lavendel en aromatische bloemen, gember en citroengras.

Perfect gecombineerd met:

Gin, Vodka