Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Raising the bar

“Raising the Bar” is het wereldwijde programma van Diageo om bars en restaurants te ondersteunen bij het verwelkomen van gasten en om je aan te passen aan het “nieuwe normaal” na de COVID-19-pandemie. “Wij willen bij elke stap naast je staan”.

Face to Face training
Face to Face training blijft mogelijk. We houden ons aan de laatst gestelde richtlijnen en zorgen dat iedereen veilig kan werken. Een mogelijkheid is om de groep in tweeën te splitsen waardoor beide groepen een kortere maar krachtigere training krijgen. De training wordt ondersteund door extra informatie die nagelezen kan worden op diageobaracademy.com.

Digital sessions
Als het niet mogelijk is om op locatie te trainen of als dit niet volgens de regels kan dan is een digitale sessie de oplossing. De bartenders van uw horecazaak loggen in via een vooraf gestuurde link en volgen online een DBA training. Deze interactieve training zal volledig toegespitst zijn op de cocktailkaart van uw locatie. De duur van deze online sessie is tussen de 60 á 90 minuten en kan op elk moment van de dag gepland worden.

Raising the bar

“Raising the Bar” biedt elke horecazaak, waar ook ter wereld, gratis toegang tot digitale training en praktische ondersteuning via Diageo Bar Academy, met regelmatig bijgewerkte topics om jou en je bedrijf te ondersteunen.DENK AAN ONDERWERPEN ZOALS:
- SAFETY & HYGIENE
- OPERATIONS & PROFITABILITY
- TEAM MANAGEMENT
- SKILLS & GUESTS EXPERIENCE
- GUIDELINES & RESOURCES
- (ONLINE) EVENTS

Online sessions

DBA Fundamentals

De “Fundamentals” training alleen dan in een onlineversie. In deze module gaat het om de basis die nodig is tijdens de service. We verbeteren de kennis over spirits, merken en de kwaliteit. We halen enkele verkooptechnieken aan die uw bar een omzetstijging opleveren. Kortom, de essentiële basis voor een succesvolle bar.

Deze module omvat:

Essentie van spirits
Perfect serve van uw cocktailmenu
Snelheid & efficiëntie
Verkopen met menu’s
Upselling

Duur: 60 a 90 min

Spirits Masterclass

Deze training is geschikt voor bars die reeds op een hoger niveau werken met cocktails, maar hun aanbod nog willen perfectioneren. In de “Spirits Masterclass” behandelen we een categorie spirit en doen daarop een deep dive.

Deze module kan verschillende onderdelen omvatten zoals:

Essentie van spirits
Essentie van cocktails
Essentie van de perfecte service
“Perfect Serve” van uw cocktailmenu
Bartechnieken
Pre-batching
Verkopen met menu’s

Duur: 60 a 90 min

Business of bars

Deze training staat volledig in het teken van het verder helpen van een bar/restaurant en is bedoeld voor eigenaren, leidinggevenden, en beslissingsbevoegde. Bij deze training staan we stil bij gastervaringen en hoe deze te verbeteren. Het commercieel(ler) inrichten van een (back)bar, sales en upselltechnieken, div. voorbeelden uit het werkveld en opkomende trends.

De modules in deze training zijn:

“Improving hospitality by designing the guest experience”
“Improving sales with speed & efficiency”

Duur 60 a 120 min