Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Draught Cocktail System                                      

Dé slimme keuze voor jouw zaak!

Wil je jouw volle terrassen deze lente en zomer voorzien van hoogwaardige cocktails op een efficiënte manier? Ontdek het Draught Cocktail System, dé slimme keuze voor jouw zaak! Dit innovatieve tapsysteem biedt niet alleen een nieuwe dimensie aan cocktailbeleving voor jouw gasten, maar staat ook voor eenvoud, snelheid en gemak.

Het Draught Cocktail System maakt gebruik van geavanceerde technologie, inclusief een mixerkop en geautomatiseerde dispenser. Hiermee worden precieze hoeveelheden ingrediënten samengevoegd tot de perfecte cocktail. Op dit moment omvat het systeem een selectie hippe cocktails zoals de Smirnoff Espresso Martini, de Smirnoff Passionfruit Martini, de Captain Morgan Strawberry Daiquiri en de Johnnie Walker Whisky Sour.

Dit systeem is ideaal voor jouw bar, restaurant of andere horecagelegenheid als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om topkwaliteit cocktails te serveren zonder in te leveren op kwaliteit. Het Draught Cocktail System biedt ook voordelen op het gebied van consistentie en ingrediëntenbeheer, wat kan helpen bij het verminderen van verspilling en het optimaliseren van je winst.

Belangrijkste voordelen:

1. SNELLE SERVICE: Serveer jouw gasten een perfecte cocktail in slechts 4 eenvoudige stappen en binnen 10 seconden. Laat die volle terrassen maar komen!

2. BETROUWBARE CONSISTENTIE: Het systeem garandeert een hoge mate van consistentie bij het bereiden van cocktails.

3. POPULAIRE OPTIES: Ontdek de vier meest geliefde cocktails nu beschikbaar op tap: Espresso Martini, Passionfruit Martini, Strawberry Daiquiri en Whisky Sour.

4. INNOVATIEVE AANPAK: Het tapsysteem biedt een innovatieve oplossing voor horecaondernemingen die hun cocktailaanbod willen verbeteren en een unieke beleving willen bieden.

5. GRATIS TAPMACHINE, INSTALLATIE, TRAINING EN GLASWERK: Wij bieden je kosteloos de tapmachine, installatie en ondersteuning aan. Daarnaast ontvang je gratis bijpassende cocktailglazen.

Personeelstekorten

Bovendien, in een tijd waarin de horeca te kampen heeft met personeelstekorten, kan het aanbieden van cocktails op tap een strategische zet zijn. Met ons systeem kunnen jouw medewerkers sneller en efficiënter hoogwaardige cocktails serveren, waardoor de service gestroomlijnd wordt en de druk op het personeel verlicht wordt.

Mis deze kans niet om jouw gasten te verrassen met een ongeëvenaarde cocktailervaring! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het Draught Cocktail System. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met Diageo Nederland via onderstaande knop.