Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Baileys

Ierse whisky likeur

Het verhaal van Baileys begon in Dublin in 1974. David Dand, nu bekend als de peetvader van Baileys, droomde over het creëren van een typisch Iers product. Hij besloot om de twee meest typerende Ierse producten; melk en whiskey, te combineren. Inmiddels vormen 1500 speciaal geselecteerde Ierse boerderijen met in totaal 38.000 koeien en het Ierse 'levernswater', de unieke basis van Baileys Irish Cream.
Binnen 35 uur wordt de melk tot room verwerkt en gemengd met de whiskey. De whiskey conserveert de room, waardoor er geen conserveermiddelen in Baileys vewerkt hoeven te worden. Whiskey werkt zelfs zo goed, dat een twee jaar oude fles Baileys smaakt alsof die vandaag gemaakt is. Uiteindelijk blijft er een alcholpercentage van 17% over. Bailey is wereldwijd nog steeds de meest populaire Ierse roomlikeur. Elke minuut worden er wereldwijd meer dan 2000 glazen van gedronken. Daarnaast leent Baileys zich uitstekend voor cocktails, koffie, milkshakes én als toevoegin in desserts. Baileys zorgt voor toegevoegde waarde, zowel voor u als uw gasten.

Baileys Original Irish Cream

Laat je gasten genieten van de soepele, fluweelzachte smaak van Baileys Orginal Irish Cream, puur of met ijs. Voeg voor een heerlijke variatie Baileys toe aan je favoriete koffie of schenk het over vanilleroomijs voor de ultieme beleving. Baileys geeft cocktails een warme, stijlvolle boost, perfect voor elke gelegenheid. De ultieme smaaksensatie in cocktails, milkshakes, als digestief of in desserts!

Baileys Chocolat Luxe

Een unieke drinkervaring die twee favoriete verwennerijen samenbrengt, Baileys en chocolade. Baileys Chocolat Luxe is chocolade in een glas! Een luxe verwennerij van vanille uit Madagaskar, echte Belgische chocolade tot rijke karameltonen van de originele Baileys Irish Cream. Voor de perfect serve serveer je Chocolat Luxe in een champagnecoupe rocostijl met een framboos. Uiteraard doet Baileys Chocolat Luxe het goed bij en in dessert.

Baileys Serves

Van Baileys koffieserves tot romige Baileys-ocktails, Baileys likeur is perfect voor het maken van cocktails, na het diner en om je gasten te imponeren! Het is ook de ideale likeur om te gebruiken in de keuken, voor heerlijke desserts en lekkernijen.

Download recepten