Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

De Kuyper: Home of the cocktail

Zeg je cocktails, dan zeg je De Kuyper. We zitten al sinds 1695 in het vak, maar zijn nog steeds jong van geest! Inspiratie genoeg dus. Van heerlijke klassiekers tot hippe, trendy mixdranken. Koninklijke De Kuyper biedt een breed assortiment cocktaillikeuren en is actief in meer dan 100 landen. Onze bijna 80 soorten likeur bieden vele smaaksensaties en aroma’s die je terugvindt in cocktails en mixdrankjes over de hele wereld.

Om cocktails te serveren in je bedrijf is het niet nodig om een eindeloos assortiment te hebben of ontzettend specialistische bartenders. Door middel van gestandaardiseerde recepturen is het mogelijk om met De Kuyper Cocktaillikeuren binnen één minuut een kwalitatieve én margerijke cocktail te serveren. Door middel van onze variation likeuren kun je eindeloos variëren op bestaande classics, Strawberry Mojito anyone?

Inspiratie: Cocktails made easy...

Watermelon Fizz

Met De Kuyper likeuren serveer je heel gemakkelijk de lekkerste cocktails. Een goed voorbeeld is de populaire Watermelon Fizz, een heerlijk frisse zomerse cocktail. Je hoeft deze cocktail niet te shaken en binnen een handomdraai serveer je deze fruitige klassieker aan je gasten!

INGREDIËNTEN:
2 delen De Kuyper Watermelon (40ml)
1 deel Three Sixty Vodka (20ml)
1 deel vers limoensap (20ml)
Lemonade (bijv. 7 up of Sprite)


GARNERING:
1 partje Limoen

BEREIDING:

 • Vul een glas met ijs.
 • Schenk 2 delen De Kuyper Watermelon en 1 deel Three Sixty Vodka in het glas.
 • Voeg 1 deel vers limoensap toe.
 • Top af met limonade.
 • Roer het geheel zachtjes door elkaar.
 • Voeg de garnering toe. Cheers!
 

Blueberry mojito

De Mojito is de meeste bestelde cocktail wereldwijd. En met een reden; Deze heerlijke verfrissende cocktail is een vakantie in een glas! Door middel van De Kuyper Blueberry geef je de Mojito een verrassende en fruitige twist!

INGREDIËNTEN:
2 delen De Kuyper Blueberry (40ml)
1 deel Witte Rum (20ml)
1 deel vers limoensap (20ml)
1 Barspoon Suikersiroop
10 blaasjes munt
Bruiswater
Crushed Ijs


GARNERING:
Munt en/of Blauwe bessen

BEREIDING:

 • Vul een longdrinkglas tot de rand met crushed ijs
 • Schenk De Kuyper Blueberry, rum, limoensap, munt en suikersiroop in je glas.
 • Top af met bruiswater
 • Roer het geheel zachtjes door elkaar.
 • Voeg de garnering toe. Cheers!
 

Fizzy Peachtree

Eén van de meest bekende merken van die De Kuyper produceert is Peachtree. Peachtree is een kristalheldere likeur met de smaak van zongerijpte perziken. De Fizzy Peachtree is de terrashit van 2021; Deze lichte en verfrissende cocktail is eenvoudig te bereiden én is laag in calories en alcoholpercentage.

INGREDIËNTEN:
2 delen Peachtree Kuyper Blueberry (40ml)
Sap van 2 partjes Limoen
100ml Bruiswater

GARNERING:
Limoen

BEREIDING:

 • Vul een Wijnglas tot de rand met ijs
 • Schenk de Peachtree en het bruiswater in het glas.
 • Knijp twee partjes limoen in het glas uit
 • Roer het geheel zachtjes door elkaar.
 • Voeg de garnering toe. Cheers!
 

Tips voor meer verkoop

Cocktails zijn trending, staan voor hoge marges; Gasten willen zich hiermee laten verwennen in de horeca! 44% van de Nederlandse horeca-gasten geeft aan meer cocktails te willen drinken en 62% geeft een voorkeur aan cocktails boven andere dranken.

Tip 1 – Flavour-led Classics
De Nederlandse gast heeft een sterke voorkeur voor bekende smaken in een cocktail. Het combineren van cocktailklassiekers met een bekende smaak haalt de onzekerheden bij het bestellen van een cocktail weg. Met de likeuren van De Kuyper geef je cocktailklassiekers eenvoudig een herkenbare twist, zoals bij de populaire Watermelon Margarita of Blueberry Mojito.

 • verfrissend – Fizzy Peachtree, De Kuyper Blueberry Mojito, Rutte Celery G&T
 • fruitig en zoet - De Kuyper Watermelon Fizz
 • bessen en vruchten – De Kuyper Strawberry Fizz & Margarita
 • bruisend – Fizzy Peachtree , De Kuyper Fizzy Pineapple

Tip 2: Aanbevelingen van het personeel
Om cocktails actief en succesvol te kunnen verkopen is een goed getraind team essentieel. Bijna de helft (45%) van de gasten in de horeca die cocktails willen drinken, laten hun bestelling afhangen van aanbevelingen van het personeel. 37% van alle gasten vragen bijna altijd zelf om aanbevelingen. Zorg dat je hier proactief op inspeelt. Op www.de kuyper.nl staan verschillende populaire recepten met video’s, die inspiratie en de perfecte uitleg geven voor succesvolle aperitief-, digestief- of all day-cocktails.

Tip 3: Make it instagrammable
Gasten die cocktails drinken hebben een hoger bestedingspatroon dan de gemiddelde gast. Deze gasten zijn tegelijkertijd zeer gevoelig voor mooie presentatie van de cocktails, en de ‘instagrammability’ hiervan. Serveer je cocktails in mooi glaswerk, met aantrekkelijke garnering en zorg voor een wow-effect. De Peachtree-glazen fungeren precies op deze manier, als ware eyecatchers in jouw zaak!

Verkoop ondersteunende materialen

Laat van afstand zien dat je Cocktails verkoopt. Het zichtbaar maken van de cocktail in je zaak zorgt voor een hogere rotatie. Geïnteresseerd in onze verkoopondersteunende materialen of in bijvoorbeeld een training? Neem contact op met jouw accountmanager!

E-mail: sales@dekuyper.nl of op telefoonnummer: 010 427 9700

Stoepbord

Tafelkaarthouder

Glaswerk