Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Fuze Tea & Royal Bliss

Lees op deze pagina alles over de merken Fuze Tea & Royal Bliss van Coca-cola. 

Fuze Tea 

Laat jouw gasten genieten van een bruisende zomer met Fuze Tea

Fuze Tea is een ijsthee met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten. Het ijsthee merk is sinds 2018 in Nederland verkrijgbaar. Elke smaakvariant is gebaseerd op natuurlijke smaken van thee, fruitsap en kruidenextracten. Alle smaakvarianten van Fuze Tea zijn caloriearm, gezoet met een combinatie van stevia-extract en bietsuiker en gemaakt van duurzaam ingekochte thee.

In Nederland is het drankje verkrijgbaar in 8 heerlijke smaakvarianten: Black Tea Peach Hibiscus, Black Tea Peach, Black Tea Sparkling,  Green Tea, Green Tea Mango Chamomile en de nieuwe smaak Green Tea Blueberry Jasmine. Stuk voor stuk verrassende ijstheesmaken waardoor je alles om je heen heel even vergeet.

Ice-tea is al jaren een groeiende categorie en de verwachting is dat deze trend de komende jaren ook nog door zal zetten. De laatste jaren zien we voornamelijk dat de koolzuurvrije varianten aan een opmars bezig zijn, waarvan de groene variant het hardst groeit met 36,9% in 2019. Fuze Tea is het ideale drankje om meer omzet te generen en tegelijk de beleving voor uw gasten te verhogen.

De horecagast is bereid om meer te betalen voor een ice-tea dan voor een standaard frisdrank en als u deze op unieke manier serveert is de gast zelfs bereid hier 15,2% meer voor te betalen. Serveer Fuze Tea daarom op een leuke manier inclusief een mooi glas met ijs en garnering.

Tip’s voor het serveren van uw perfecte Fuze Tea:
1) Gooi het glas voor ¾ vol met ijs blokjes
2) Schenk de Fuze Tea voor ¾ in het glas
3) Maak de Fuze Tea af met een blaadje munt en een partje citroen of sinaasappel

Opties voor perfect geserveerde Fuze Tea's

Fuze Tea Green Tea

Serveer uw gasten nu de unieke Fuze Tea Green Tea met citroen & munt.

Fuze Tea Mango Charmomile & Vodka

Fuze Tea Mango Chamomile en Vodka geserveerd met een schijfje sinaasappel & een takje munt, de perfecte combinatie.

 

Fuze Tea Peach Hibiscus & Donkere Rum

Een heerlijke combinatie van Fuze TEa, donkere rum en een schijfje sinaasappel. 

 

Royal Bliss

Nieuw in Nederland: Royal Bliss Ginger Beer

Maar liefst 12,9% van de groei binnen BTG komt van premium mixers. Daarom mag Royal Bliss, de premium mixer lijn, die niet ontbreken in jouw assortiment.
Royal Bliss is ontwikkeld in samenwerking met professionele bartenders en beschikt over een range van 5 varianten welke elke spirit op een voetstuk plaatsen. De varianten hebben vele goed gebalanceerde smaaknuances waarmee de bartenders hun eigen creatieve meesterwerk kunnen ontwikkelen. De mixers van Royal Bliss zijn complex maar genuanceerd van smaak en zorgen ervoor dat je kan spelen met de zintuigen van je klant. Met maar liefst meer dan veertig geur- en smaaknuances is Royal Bliss een bijzonder veelzijdige mixer met eindeloos veel mogelijkheden.
Vanaf dit jaar ook te verkrijgen in de variant Royal Bliss Ginger Beer. Door de combinatie van gembersmaak, kruiden en citrus is deze perfect te combineren met dark spirits.

De Horeca gast is steeds vaker op zoek naar een unieke drankjes en belevingen. Hij is daarom ook bereid om net wat extra's (+15,2%) te betalen voor een unieke serve.
Klik snel op deze link voor al onze signature serves.