Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Jazzcafé 't college

Café ’t College is een ouderwetse, bruine kroeg in een modern jasje in de bruisende binnenstad van Utrecht.  Door de ontspannen sfeer die er heerst bij ’t College krijg je direct het gevoel dat je thuis bent. Jong en oud komt daarom bij het pand, dat in handen is van kroegenbaas Bavaria, over de vloer voor een biertje, een borrelhapje of een diner. “Maar ook al zou dit pand niet van Bavaria zijn, zou ik nog steeds zaken met ze doen”, vertelt eigenaar Richard den Hertog. 

“Dit familiebedrijf werkt op lange termijn. Dat wil zeggen dat ze op duurzame relaties inzetten en dat doen ze ook zeker met ons. Het contact is geweldig. Je kunt altijd bij ze aankloppen en er wordt altijd naar een oplossing gezocht. Maar ook de chauffeurs… Daar heb je gewoon een band mee. Dit is inmiddels de derde generatie chauffeurs die ik meemaak. Ze komen een bakkie doen, alles wordt voor je gedaan en allemaal zijn ze super blij. Blij dat ze bij een familiebedrijf als Bavaria werken.”

"Ze komen een bakkie doen, alles wordt voor je gedaan en allemaal zijn ze super blij. Blij dat ze bij een familiebedrijf als Bavaria werken.”