Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

FG Rotterdam

Hij maakt furore in Rotterdam maar zijn wieg stond in het Brabantse Lieshout. De familie Swinkels, de bijna-buren, viel als één van de eerste zijn grote kooktalent op. Swinckels’ zit zowat in de genen van François Geurds, patron cuisinier van FG Restaurant (2 Michelinsterren) en FG Food Labs (1 Michelinster).

"Het stond voor mij bij de opening van FG Restaurant, ruim zeven jaar geleden, direct vast dat ik met Swinckels’ wilde werken. En hetzelfde gold in 2013 voor FG Food Labs. Het bier zit zowat in mijn genen. Want hoewel ik mijn successen natuurlijk vooral in Rotterdam heb geboekt, liggen mijn roots in het Brabantse Lieshout, thuishaven van de Bavaria brouwerij waar ook het Swinckels’ bier wordt gebrouwen."

"Mijn kooktalent werd al snel opgemerkt door de familie Swinkels die al zeven generaties eigenaar is van de brouwerij. Op mijn vijftiende bereidde ik al luxe diners in opdracht van de familie Swinkels. Maar dat ik mijn gasten Swinckels’ serveer, ligt niet alleen aan de roots die ik met de familie deel. Op dit niveau laat je niet leiden door jeugdsentiment. Kwaliteit zoekt kwaliteit. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor mijn gasten. Tot in mijn diepste vezels wil ik mijn gasten verwennen. Ik koester leuke herinneringen aan Lieshout maar zou Swinckels’ mij niet bekoren was ik voor een ander biermerk gegaan. Ik heb alles geproefd, Swinckels’ springt er voor mij bovenuit. Net iets frisser, net iets delicater. Wie bij FG bier bestelt, krijgt daarom Swinckels’."

"Swinckels' springt er voor mij bovenuit. Net iets frisser, net iets delicater".