Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Escape club

Club Escape op het Rembrandtplein is na dertig jaar inmiddels een begrip geworden in het Amsterdamse nachtleven. Dick Poppes startte het bedrijf in 1987 met zijn tweelingbroer Ton. Na jarenlang klaargestoomd te zijn door hun vaders hebben later ook de zoons van de broers het escape-team versterkt, wat het bedrijf net als partner Swinkels tot een echt familiebedrijf maakt. ‘Respect en wederzijds vertrouwen’, zo omschrijft Dick de relatie tussen Poppes en Swinkels. 

Om die relatie te onderhouden zijn volgens Dick’s zoon Darwin Poppes  maar weinig woorden nodig. “Als wij bestellingen doorgeven is het altijd op tijd. Het wordt altijd goed geregeld.” Wat bij andere leveranciers soms een dingetje is, is volgens Darwin dan bij Bavaria geen probleem. Als er dan toch een keer iets is, heeft Poppes Swinkels al ‘met één druk op de knop te pakken’, vertelt Dick. 

De nachtclub Escape is met het Escape Caffé, Kitchen & Bar Van Rijn en Restaurant De Kroon inmiddels lang niet meer het enige project van de familie Poppes. Maar dat Swinkels in de tussentijd ook niet stil heeft gestaan is bij Dick niet onopgemerkt gebleven. “Wij kwamen nog in Helmond op een heel klein kantoortje. Dat is natuurlijk allemaal achter de rug. Swinkels is volwassener geworden in de beleving en hun kijk naar de wereld.”

"Onze samenwerking bestaat uit een hele lange relatie. Daar vloeit respect uit en wederzijds vertrouwen."