Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

CitySense

Een beleving creëren. Dat is waar het om draait bij CitySense, een evenementenlocatie in het hart van Utrecht. De 20 meter brede videowall, ondersteund door audiovisuele middelen en een geursysteem onderscheidt de evenementenlocatie van de rest en legt de basis om de bezoeker de optimale beleving te geven. Bavaria is volgens Wesley van Dinteren, eigenaar van CitySense, op de weg daarnaartoe altijd een helpende hand geweest. 

“Bavaria heeft vanaf het begin interesse getoond in onze ideeën en aansluiting gezocht. Altijd gezegd van: ‘we gaan ervoor.’” Met die instelling in het achterhoofd organiseert CitySense nu  congressen, evenementen én huwelijksfeesten. Snel schakelen is daarbij vaak een sleutelwoord. Dat Bavaria dat begrip ook goed kent, met je meedenkt en haar afspraken nakomt, maakt het bedrijf volgens Wesley een ‘prettige partner’ om mee samen te werken. “Het zit goed in elkaar.”

“Bavaria heeft vanaf het begin interesse getoond in onze ideeën en aansluiting gezocht. Altijd gezegd van: ‘we gaan ervoor.’”