Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

De familie, daar hoor jij bij.

Bavaria wil samen met ondernemers ondernemen. We zijn er: oprecht betrokken en doen wat we beloven. We besteden tijd aan uw zaak, ontzorgen en proberen problemen zo snel mogelijk op te lossen. Natuurlijk willen wij ook samen groei realiseren. Door kansen te zien en te pakken en doordachte risico’s te nemen. 

 

Doen wat we beloven

Of het nu gaat om de accountmanager, de binnendienst, de chauffeur of de technische dienst: we zetten altijd een stapje extra om afspraken zo goed mogelijk uit te voeren en eventuele problemen op te lossen. Wij  zorgen ervoor dat het bestelproces snel en eenvoudig verloopt. Eenmaal een afspraak gemaakt dan doen wij er alles aan deze optimaal uit te voeren.  Hierdoor heeft u meer tijd voor uw zaak.

Tijd voor de zaak

Elke klant is voor ons even belangrijk. We onderhouden graag langdurige en intensieve contacten zodat we weten welk aanbod het beste bij uw zaak past. Onze klanten kunnen via onze webshop met ieder device 24/7 bestellen. Een webshop voor ondernemers zoals je die ook als consument gewend bent. Het bestelproces is eenvoudig op basis van de eigen looproute en eigen ideale voorraden. 

Korte lijnen, snel beslissen

Bavaria weet wat het is om ondernemer te zijn. Wij willen graag samen meer mensen van bier laten genieten door een hogere omzet en sterke activaties die aansluiten bij uw wensen. We kunnen snel beslissen en denken flexibel mee met de mogelijkheden.