Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Ons profiel

Al 7 generaties lang leidt de familie Swinkels onze onafhankelijke familiebrouwerij. Met 7 brouwerijen en tientallen unieke biermerken bieden we de consument voor ieder moment een passend biertje. Inmiddels genieten consumenten in ruim 130 landen van onze producten.

Onze missie

Wij willen de wereld laten genieten van ons bier.

Met dat doel voor ogen komen we ’s morgens uit bed en gaan we elke dag met plezier weer aan de slag. Met gepassioneerde collega’s en veel geloof in onze producten. Zo creëren we waarde voor onze klanten en brengen we mensen samen. Dat geeft vreugde en plezier, en daar zijn we trots op.

Onze visie

Een duurzame familiebrouwer met worteling in de lokale grond

De komende jaren blijven we bierbrouwen op verschillende locaties in de wereld. Zelf en samen met onze partners. Lieshout blijft daarbij het centrale punt vanwaar we ons internationale bedrijf aansturen. Onze marketing-, verkoop- en productiewerkzaamheden rollen we wereldwijd verder uit voor een optimale dekking. We spreiden onze vleugels en houden tegelijkertijd voet aan de grond in onze lokale markten. Om relevante producten aan te kunnen blijven bieden, zoeken we veelvuldig het contact op met onze consumenten. Met ons doel altijd helder in zicht: de wereld nog meer laten genieten van ons bier.

Onze bestuurswijze

Swinkels Family Brewers is een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf. We vinden onze oorsprong in Lieshout (Brabant). Onderdeel van Swinkels Family Brewers zijn brouwerij Bavaria, brouwerij Palm, brouwerij Rodenbach, brouwerij de Hoorn, brouwerij de Molen, brouwerij de Koningshoeven, brouwerij Habesha, Holland Malt en CereX.

Onze organisatie kent een two-tier bestuursstructuur. Dat wil zeggen dat de organisatie wordt bestuurd door de raad van bestuur, bestaande uit Peer Swinkels (CEO) en Mark Rutten (CFO), onder toezicht van een raad van commissarissen. Deze organen zijn onafhankelijk van elkaar.

Enig aandeelhouder van Royal Swinkels Family Brewers Holding N.V. is Ambrig B.V. Alle aandelen van Ambrig B.V. worden gehouden door de Stichting Administratiekantoor Ambrig. Deze stichting heeft certificaten van aandelen Ambrig B.V. uitgegeven aan (de afstammelingen van) de familie Swinkels, die via haar certificaten indirect het volledige economische belang in Swinkels Family Brewers houdt.