Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Bestel gratis het Uiltje proefpakket

Graag willen we jou en/of jouw personeelsleden kennis laten maken met Uiltje Brewing company. Dit doen we door middel van een proefpakket dat je gratis kunt bestellen door op onderstaande gele knop te klikken. Graag nemen we je mee door het hele verhaal achter brouwerij Uiltje en hun prachtige core-bieren. Heb je vragen over het assortiment in jouw zaak? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

Maak kennis Uiltje Brewing Company!

(P)Leisure

Uiltje staat voor het moment dat je loskoppelt van day-to-day life. Je kijkt uit naar momenten die belangrijk voor je zijn: genieten van smaak, onderdompelen in beleving en het opzoeken van gezelligheid. Uiltje staat voor genieten, lachen, en opladen oftewel (P)Leisure, en daar hoort een Uiltje bij.

Core bieren

Bij Uiltje brouwen we 5 core-bieren het hele jaar door, daarnaast brouwen we ook 4 seizoensbieren en maar liefst 38 one-offs die in kleine oplage eenmalig worden gebrouwen.

Bestel een gratis proefpakket

Je kan nu een gratis proefpakket bestellen met Uiltje core-bieren, a.k.a. de heroes van Uiltje. Ontvang deze helden, gevleugeld met extra informatie over de smaakprofielen en spijs tips. Alle bieren in het proefpakket zijn het hele jaar door verkrijgbaar op fust en op blik.

Bestel nu gratis!

         Superb Owl

         Bird of Prey

         Track Down

        Prima Donna

                   Non-Alcoholic IPA 

                       Superhero IPA 

                          Juicy Pale IPA 

                     Limoncello Blond

Uiltje core-bieren uit het proefpakket op blik

Uiltje core-bieren uit het proefpakket op fust

Bestel nu gratis!