Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Tankbierinstallatie; vers bier direct van de brouwerij

Tankbier voor de horeca

Wanneer jouw horecaonderneming meer dan 150 HL bier per jaar verkoopt, is een tankbier installatie de beste optie.  Met een tankbier installatie verspilt jouw zaak minder bier, sjouw je met minder fusten en creëer je de optimale bierbeleving voor jouw gasten.

Biertanks hebben een capaciteit van 500, 1000 of 5000 liter en worden rechtstreeks vanuit de tankbierwagen met koud bier gevuld. Het koelsysteem zorgt vervolgens voor een constante temperatuur tussen de 3 en 5 graden waardoor het bier wel 4 tot 6 weken houdbaar blijft. Dit koude bier stroom door middel van perslucht met de juiste snelheid via gekoelde leidingen naar de tapkraan. Zo kan er onafgebroken een grote hoeveelheid fris en vers bier getapt worden. 

SFBhoreca levert zowel Bavaria als Swinckels’ Pilsener voor biertanks. Heeft jouw horecazaak nog geen tankbier installatie? Wij helpen graag met het zetten van deze stap.  

Tankbier bestellen bij sfbhoreca

Bij SFB horeca is tankbier eenvoudig online te bestellen. Bestel je vandaag voor 12:00 uur, dan zorgt onze bierchauffeur dat jouw biertank de volgende dag weer vol zit met Bavaria of  Swinkels’ pilsener. Deze bieren worden beide in onze eigen brouwerij gebrouwen waardoor wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Hoe werkt onze tankbier installatie? 

  • Onze bierchauffeur vult jouw biertank op bestelling, waardoor jouw horecazaak moeiteloos een hectoliter bier koud heeft staan. 
  • De binnenkant van de tank hoeft niet schoongemaakt te worden omdat bij iedere vulling het bier in een nieuwe kunststof zak wordt gepompt.  
  • Het bier wordt uit de tank gedrukt door middel van een luchtcompressor, hierdoor kan de perfecte tapsnelheid worden ingesteld via een drukregelaar.
  • Het koelen van het bier gebeurt in een koelcel, bijvoorbeeld in jouw bieropslag, of door middel van een koelmantel. 
    Ook de leidingen van de tank tot de tapkraan wordt gekoeld middels koudwatercirculatie waardoor het bier gekoeld blijft tot het glas. 

  

Tankbier voor de horecaonderneming 

Wij vinden het belangrijk dat jouw horecaonderneming bier tapt voor een eerlijke prijs. Neem contact op met een van onze professionals voor meer informatie. 

Samen voor jouw zaak

Ben je nieuwsgierig wat sfbhoreca voor jouw horeca onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.