Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Social media tutorials

Wil je meer weten over het gebruik van Social Media en hoe je hier het meeste uit kunt halen, bekijk dan onderstaande video’s.

Video 1 – Wat is Social Media?

Wat is Social Media, wat doet het voor je onderneming en via welke kanalen kun je jouw gasten bereiken? Kijk voor een introductie over Social Media naar onderstaande video.

Video 2- Wie gebruiken Social Media?

Waar is jouw doelgroep te vinden? En hoeveel mensen gebruiken Social Media? Wil je weten welk kanaal voor jouw onderneming interessant is om te gebruiken? Kijk dan naar onderstaande video.

Video 3 – Starten met Social Media

Je hebt besloten aan te slag te gaan met Social Media. Deze video gaat je helpen om te starten met Social Media. Hoe maak je bijvoorbeeld een pagina aan op Facebook? Kijk onderstaande video.

Video 4 – Hoe kan ik meer volgers krijgen op Social Media?

Heb je al een Facebook en/of Instagram account maar je wil weten hoe je meer volgers kan krijgen? Kijk dan onderstaande video.

Video 5 – Hoe kan ik een campagne starten op Facebook?

Wil je een campagne starten op Facebook om bijvoorbeeld een evenement of nieuwe menukaart te promoten? Kijk dan onderstaande video.

Video 6 – Hoe kan ik een campagne starten op Instagram?

Wil je een campagne starten op Instagram om bijvoorbeeld een evenement of nieuwe menukaart te promoten? Kijk dan onderstaande video.

Heb je na het zien van deze video’s nog vragen of meer hulp nodig bij het gebruik van Social Media? Neem dan contact op met je accountmanager.