Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Swinckels’ aanwezig op de Horecava 2023

Bezoek ons in hal 7

Wil je Swinckels’ ervaren, of wil je kennismaken met een van onze accountmanagers? De Swinckels’ lounge is van maandag 9 t/m  donderdag 12 januari te vinden in hal 7 nummer 07.400. 

  

Wat is Swinckels’?

Zeven generaties aan brouwervaring komt samen in Swinckels’. Een superieur pilsener, gebrouwen met zuiver mineraalwater uit eigen bron. Daar voegen we gerstemout uit eigen mouterij, gist dat speciaal voor de familie Swinkels wordt gekweekt en speciaal geselecteerde hopsoorten aan toe. Zo doen we dat; wars van conventies, vertrouwend op buikgevoel. Ontdek ook de uitgesproken, frisse en verfijnde smaak van Swinckels’.

  

 

Voor de horeca

Swinckels’ Superior Pilsner is een pilsener dat goed tot zijn recht komt in eigentijdse zaken waar de focus ligt op goed dineren of lekker borrelen. De uitgesproken, frisse en verfijnde smaak van Swinckels’ verdient een moment om van te genieten. Die momenten creëren we constant in de horeca. Swinckels’ Superior Pilsner is beschikbaar op fles, 20 liter fust, 50 liter fust en op tank. Swinckels’ 0.0% is beschikbaar op fles. Swinckels’ werkt samen met ondernemers en chefs die zichzelf durven te onderscheiden en gedreven worden door hun intuïtie en buikgevoel. Ondernemers die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Daar zijn wij trots op!

 

Swinckels’ in uw zaak?

Heb je interesse om Swinckels’ te voeren in jouw zaak of kun je de Horecava niet bezoeken maar ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers.