Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Dare to Drink Different: hét wisselprogramma voor horeca

‘Dare to Drink Different’ is hét wisselprogramma voor de horeca. Hier komen de meest uiteenlopende smaken en stijlen samen onder één dak. Je gasten kunnen keer op keer hun grenzen verleggen met het brede portfolio van Dare to Drink Different. Dieper, frisser, rijker en hoppiger dan je klanten gewend zijn.

Door onze biersommeliers geselecteerd voor de lenteperiode, van 21 februari t/m 20 mei:

Uiltje Brewing Company presenteert een nieuwe klapper op de tap: Uiltje Wit. Een klassiek knetterfris witbier met sinaasappelschil en ongein. Met 6% alcohol en een hoge mate van doordrinkbaarheid is dit bier verfrissend onder alle omstandigheden. Of je nu lekker met je bek in het zonnetje zit of rozig wordt onder de terrasverwarmer, Uiltje Wit zal een vertrouwde stamgast worden aan je bar of tafeltje. Of in je hand.

Rodenbach Fruitage 

 

Rodenbach FruitAge is een heerlijk fris fruitbier. Een echte dorstlesser van 3,9% alcohol, gebrouwen met 100% natuurlijke ingrediënten en zónder kunstmatige toevoegingen. Geschonken in een aperitiefglas en geserveerd met ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt.

De Molen Dag & Dauw

 

Het perfecte bier voor de lente en zomer. Deze zeer vefrissende IPA krijgt zijn fruitige karakter van de bergamot vrucht welke toegevoegd wordt na de vergisting.

Uiltje ff lekker met je bek in het zonnetje

 

Deze Sessionable Pale Ale is het perfecte biertje voor tijdens het relaxen in de warme zon. Deze Sessionable Pale Ale zit vol met Amerikaanse Citra & Cascade-hop. Met slechts 3,6% alcohol is dit bier een lekkere doordrinker én geschikt voor iedere gelegenheid! Zolang je maar een zonnestraaltje kunt vangen.

Stelz Mango

 

STËLZ Hard Seltzer Mango is een fris en fruitig drankje met karakter. Deze Seltzer bestaat uit koolzuurhoudend water, een vleugje mango, en 4.5% alcohol. Perfect voor de lentemaanden dus! Dit is het verfrissende alternatief op bier, wijn en cocktails.  

AANMELDEN

Wil jij zorgen voor verrassing in jouw eigen zaak? Het schenken van de mooiste selectie aan speciaalbieren en craft soda’s? Meld je dan nu aan, ben als eerste op de hoogte van nieuw aanbod en bestel een gratis startpakket met glas, taplens en vilt. De dranken bestel je bij SFBhoreca.nl.

Schrijf je hieronder in voor Dare to Drink Different: