Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Dare to Drink Different: hét wisselprogramma voor de horeca

Dare to Drink Different is hét wisselprogramma voor de horeca. Hier komen de meest uiteenlopende smaken en stijlen samen onder één dak. Dare to Drink Different biedt ieder seizoen een ruime keuze speciaalbieren aan, afkomstig van brouwerijen over de hele wereld. Je gasten kunnen keer op keer hun grenzen verleggen met het brede portfolio aan unieke bieren. Dieper, frisser, rijker en hoppiger dan je gasten gewend zijn.

De herfstbieren van 2022

De biersommeliers van Dare to Drink Different hebben een mooie selectie aan bieren samengesteld die perfect passen bij dit herfstseizoen. Deze selectie herfstselectie bestaat uit wel 18 bieren en twee craft soda's en is verder op deze pagina in zijn geheel terug te vinden. Maar eerst vertellen wij graag iets over drie erg bijzondere en unieke herfstbieren. 

De Molen Bok & Poot

What if… bokkenpootjes en bockbier elkaar tegenkomen in een bier? Dat levert een mindblowing bockbier op! Deze bock heeft een lichte bitter, en een volle moutzoete karamel smaak, met een vleugje amandel en chocolade. Deze combinatie zorgt voor een robuuste body, een warm mondgevoel en een goed door drinkbaar karakter. Bok & Poot is goed te combineren met; stamppot, chocolade desserts, sterke kazen en gegrild vlees. 

Weihenstephaner Korbinian

Weihenstephan is de oudste brouwerij ter wereld. Al in 1040 kregen de Benedictijner monniken van het klooster het recht om bier te brouwen. Korbinian is een donker bruine doppelbock met een volle smaak. Bij elke slok proef je hinten van pruimen en vijgen. Deze Doppelbock laat zich combineren met zeer uiteenlopende gerechten; van vette vis tot wild en van gevogelte tot vleesgerechten.

Uiltje Apfelstrudel Doppelbock

Uiltje Brewing Company presenteert een nieuwe klapper op de tap: Uiltje Wit. Een klassiek knetterfris witbier met sinaasappelschil en ongein. Met 6% alcohol en een hoge mate van doordrinkbaarheid is dit bier verfrissend onder alle omstandigheden. Of je nu lekker met je bek in het zonnetje zit of rozig wordt onder de terrasverwarmer, Uiltje Wit zal een vertrouwde stamgast worden aan je bar of tafeltje. Of in je hand.

Apfelstrudel Doppelbock is een heerlijke dubbelbok met tonen van vanille, slagroom, rozijnen en appel. Romig, Oostenrijks deeg gevuld met alle ingrediënten is samen met Duitse mouten en hoppen gebruikt om dit bier te brouwen. Hints van kaneel en vanille, appels en rozijnen en vele andere sterke en zoete smaken maken deze dubbelbock absoluut betoverend! Vooral heerlijk wanneer hij in een winterwonderland wordt gedronken!

  

Rick Kempen proeft de herfstbieren van Dare to Drink Different

Als bierambassadeur en gediplomeerd biersommelier heeft Rick Kempen alle kennis en passie in huis om de lekkerste bieren voor je te selecteren. Ieder seizoen proeft Rick een aantal seizoenbieren voor jullie voor terwijl hij ondertussen de belangrijkste aspecten van de bieren behandelt.  Dus sit back and relax  en ervaar de herfstbieren van Dare to Drink Different samen met deze bierspecialist. 

Meer informatie over de herfstbieren 

Bekijk en download hier meer informatie over de herfstbieren van Dare to Drink Different:

  

  

Meld je aan 

Wil jij dat jouw zaak binnenkort de beste selectie aan speciaalbieren en craft soda's schenkt? Meld je dan nu aan! 

Door Dare to Drink Different ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste selectie aan seizoendbieren.  Daarbij zijn de bieren van Dare to Drink Different altijd voorzien van beerpairing advies, waardoor jij je gasten moeiteloos het best passende biertje adviseert. Bestel een gratis startpakket met glas, taplens, en vilt en veras je gasten binnenkort met de lekkerste en meest unieke speciaalbieren. Je bestelt de bieren vervolgens bij een van de aangesloten drankhandels, waaronder SFBhoreca!

Alle dranken van Dare to Drink Different zijn te bestellen bij SFBhoreca.nl.

Graag iemand spreken?

Ben je wel benieuwd naar het Dare to Drink Different concept maar zit je nog met vragen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze professionals en bespreek samen wat de beste optie is voor jouw horecazaak.