Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Bierkaart voor de horeca

Een goede bierkaart is tegenwoordig onmisbaar in elk horecabedrijf. Het zorgt voor een goede presentatie van het bier aanbod en helpt je gasten een gerichte keuze te maken. Wij helpen jouw onderneming graag bij het samenstellen van de bierkaart!

Waarom een bierkaart?

Op een bierkaart toon je het aanbod aan (speciaal-)bieren dat je als horecaondernemer te bieden hebt aan je gasten. Het helpt gasten om in een overzicht te zien wat er aan bieden in het assortiment zitten en het kan gasten inspireren een keer een andere keuze te maken. Dit leidt enerzijds tot een extra beleving voor de gast, anderzijds tot wel 10% meer omzet voor u als ondernemer. 

Wat kunnen wij hierin betekenen?

Met ons ruime portfolio aan bieren kunnen wij de optimale bierkaart samenstellen voor jouw zaak. Binnen de verschillende bierstijlen hebben we diverse keuzes aan merken (bekende merken, craft bier merken, lokale merken). Onze accountmanagers helpen je bij het maken van de bierkaart, met een ruime keuze aan designs.

Liever een menukaart op maat?

Ook als je een menukaart met eigen ontwerp wil, zijn wij er voor je! Wij kunnen een volledige menukaart op maat faciliteren, waarbij je zelf je design en de producten die op de kaart komen te staan bepaalt. Je hebt tevens de vrijheid om de kaart te drukken bij onze leverancier of dat je dit liever zelf faciliteert. 

Hoe werkt het? Vraag nu gratis een bierkaart aan

Jouw accountmanager ondersteunt je graag met het tot stand komen van de bierkaart. Vul onderstaand formulier in en de accountmanager zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. De accountmanager zal er vervolgens voor zorgen dat je de gast een mooie en effectieve bierkaart kunt voorleggen.