Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

                           Vier prijzen voor La Trappe tijdens de Dutch Beer Challenge!

Kies jij voor winnaars? Dan verdienen deze bieren van Trappistenbrouwerij de Koningshoeven zeker een mooie plek op je bierkaart! 

Tijdens de vijfde editie van de Dutch Beer Challenge heeft La Trappe maarliefst vier prijzen binnen gesleept, waarvan twee gouden medailles! Deze gouden medailles zijn voor de La Trappe Blond en de La Trappe Tripel. De Witte Trappist en de La Trappe Quadrupel verdienden een bronzen medaille. 

La Trappe Trappist wordt sinds 1884 in stilte gebrouwen op het terrein van de Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven abdij in Berkel-Enschot. Het bier wordt nog altijd gebrouwen binnen de context en de muren van de abdij, onder toezicht van monniken. Het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten maakt de bieren stuk voor stuk zuiver, wat zorgt voor de unieke smaak van de bieren. Deze unieke smaak is nu bekroond met vier medailles tijdens de Dutch Beer Challenge. 

 

Over de Dutch Beer Challenge

Dit weekend werd alweer de vijfde editie van de Dutch Beer Challenge gehouden, de eerste professionele bierwedstrijd in Nederland. Elk jaar worden er weer meer bieren ingezonden, dit jaar waren het 441 bieren van 70 Nederlandse brouwerijen. Al deze bieren worden blind geproefd door een jury bestaande uit zowel Nederlandse als internationale bierexperts en keurmeesters. Alle deelnemende bieren zijn verdeeld in 25 categorieën waarin er 76 prijzen zijn uitgereikt. Er komt nog een ‘overall’ winnaar die de Mitra Award ‘Het Beste Bier van Nederland wint, deze winnaar wordt op 16 mei 2019 in Den Haag bekend gemaakt tijdens de Week van het Nederlandse Bier.

Meer informatie over de Dutch Beer Challenge is te vinden op www.dutchbeerchallenge.nl/