Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Maximus Pandora, Dubbel Vandeoirsprong en Bird of Prey IPA vallen in de prijzen!

Tijdens de vijfde editie van de Dutch Beer Challenge zijn drie van onze partnerbieren van Bier&cO in de prijzen gevallen. Twee bieren gingen ervandoor met een gouden plak en een bier met een zilveren. De winnende bieren zijn: 

Goud - Bird of Prey IPA - Uiltje Brewing Company

Goud - Dubbel Vandeoirsprong - Brouwerij Vandeoirsprong

Zilver - Pandora - Brouwerij Maximus

De Bird of Prey IPA is een krachtig en smaakvol bier met een uitgesproken hopkarakter. Aroma's van tropisch fruit komen je tegemoet tijdens het drinken van dit biertje. 

Het Dubbele Bier van Vandeoirsprong is een heerlijk smaakvolle dubbel met zoete tonen en een zacht mout bitter. De boventoon wordt gevoerd door de smaken van hout, karamel, kruiden en drop. 

Maximus Pandora is een zogenaamde Dutch Pale Ale. Het is een fris, fruitig en licht bitter bier. De bloemige en lichtzoete smaak maken het tot een heerlijk doordrinkbaar bier. 

Kies jij voor winnaars? Dan verdienen deze bieren zeker een mooie plek op uw bierkaart!

Over de Dutch Beer Challenge

Dit weekend werd alweer de vijfde editie van de Dutch Beer Challenge gehouden, de eerste professionele bierwedstrijd in Nederland. Elk jaar worden er weer meer bieren ingezonden, dit jaar waren het 441 bieren van 70 Nederlandse brouwerijen. Al deze bieren worden blind geproefd door een jury bestaande uit zowel Nederlandse als internationale bierexperts en keurmeesters. Alle deelnemende bieren zijn verdeeld in 25 categorieën waarin er 76 prijzen zijn uitgereikt. Er komt nog een ‘overall’ winnaar die de Mitra Award ‘Het Beste Bier van Nederland wint, deze winnaar wordt op 16 mei 2019 in Den Haag bekend gemaakt tijdens de Week van het Nederlandse Bier.

Meer informatie over de Dutch Beer Challenge is te vinden op www.dutchbeerchallenge.nl/