Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Bavaria valt in de prijzen tijdens de Dutch Beer Challenge!

Kies jij voor winnaars? Dan verdienen deze bieren van Bavaria zeker een mooie plek op je bierkaart! 

Vrijdag 19 april 2019 vond de vijfde editie van de Dutch Beer Challenge plaats, hierbij viel Bavaria maar liefst driemaal in de prijzen. De Bavaria pilsener won zilver in de categorie ‘pils’. In de categorie ‘alcoholvrij/alcoholarm’ gingen de verbeterde Bavaria 0.0% en de nieuwe Bavaria 0.0% IPA er met de zilveren en bronzen plak vandoor.

Dit zijn de winnaars op een rijtje: 

Bavaria Premium Pilsener - Zilver
Bavaria 0.0% IPA - Zilver
Bavaria 0.0% Alcoholvrij - Brons

Toename alcoholvrij

Uit onderzoek komt naar voren dat bijna de helft van de bierdrinkers wel eens voor bier met minder alcohol kiest. Bavaria is pionier op het gebied van alcoholvrij bier en heeft een breed assortiment aan 0.0% bieren: Bavaria 0.0%, 0.0% Wit, 0.0% Radler Citroen, 0.0% Fruity Rosé en 0.0% IPA. Met Bavaria 0.0% IPA voegde de Brabantse familiebrouwer onlangs opnieuw een innovatie aan dit ruime aanbod toe. Florent Renders, Marketing Manager Bavaria bij Royal Swinkels Family Brewers: “We zijn al meer dan 40 jaar pionier in de categorie ‘alcoholvrij’ en blijven ons constant verbeteren. We proberen zo het allerbeste alcoholvrij bier te bieden voor de consument. Dat de jury erkent dat Bavaria pilsener, de verbeterde 0.0 % en de nieuwe 0.0 % IPA zo smaakvol zijn en daarom deze prijzen verdienen is een hele mooie waardering voor onze brouwers die hier zo hard aan gewerkt hebben."

Over de Dutch Beer Challenge

Dit weekend werd alweer de vijfde editie van de Dutch Beer Challenge gehouden, de eerste professionele bierwedstrijd in Nederland. Elk jaar worden er weer meer bieren ingezonden, dit jaar waren het 441 bieren van 70 Nederlandse brouwerijen. Al deze bieren worden blind geproefd door een jury bestaande uit zowel Nederlandse als internationale bierexperts en keurmeesters. Alle deelnemende bieren zijn verdeeld in 25 categorieën waarin er 76 prijzen zijn uitgereikt. Er komt nog een ‘overall’ winnaar die de Mitra Award ‘Het Beste Bier van Nederland wint, deze winnaar wordt op 16 mei 2019 in Den Haag bekend gemaakt tijdens de Week van het Nederlandse Bier.

Meer informatie over de Dutch Beer Challenge is te vinden op www.dutchbeerchallenge.nl/