Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

YAYA Kombucha

Over YAYA Kombucha

Yaya Kombucha staat bekend om zijn ambachtelijke benadering van het brouwen van kombucha en biedt een verscheidenheid aan smaken, vaak met creatieve en verfrissende ingrediëntencombinaties. Het merk kan verschillende smaakprofielen aanbieden, waaronder traditionele varianten zoals citroen-gember en bosbessen, evenals meer gedurfde en unieke smaken zoals lavendel-munt of grapefruit-rozemarijn.

 

De Kombucha soorten:

Yuzu

Yuzu is een zeldzame Japanse citrusvrucht, die extreem aromatisch en fris is. Gecertificeerd biologisch, alcoholvrij, 100% natuurlijk en laag in calorieën. De ultieme dorstlesser! Smaak: Yuzu, citrus en fris.

  

Ginger

Gemaakt voor gemberliefhebbers, door gemberliefhebbers. Bevat koudgeperste biologische gembersap voor die verfrissende gember'zing'. Biologisch, alcoholvrij, 100% natuurlijk, Laag in calorieën. Smaak: gember en fris.

  

Passionfruit

Verfrissende kombucha met een heerlijke tropische passievruchtensmaak en een lange, hoppige afdronk. Biologisch, alcoholvrij, 100% natuurlijk, laag in calorieën. Smaak: passievrucht en fris-bitter.

  

Weihenstephaner Original Helles 5,1%

Net iets minder prikkelend bitter dan een pils - granige broodsmaak en lichte kruidigheid domineert.

Dit bier gaat goed samen met: pasta carbonara.

  

Weihenstephaner 1516 Kellerbier 5.6%

Verwacht frisse en fruitige aroma's van de traditionele lokale hopsoorten, vergezeld door een aangename bitterheid. De zoetige karameltonen van de donkere mout houden het geheel mooi in balans.

Dit bier gaat goed samen met: gegrild vlees, gebraad en kaas.

  

Weihenstephaner Dunkel 5.3%

De karakteristieke geur en smaak vanwege de gist wordt aangevuld met tonen van karamel van de donkere mout. Fris en romig, aangevuld met een beetje kruidnagel.

Dit bier gaat goed samen met: lichte worsten, gegrilde entrecote en sleutelkaas.

Weihenstephaner Vitus 7,7%

De robuustere versie van de klassieke Hefeweizen. De karakteristieke geur en smaak, vol van banaan en abrikoos, wordt aangevuld met een beetje kruidnagel.

Dit bier gaat goed samen met: varkensvlees, saté en oude geitenkaas.

Weihenstephaner Kristall Weizen 5.4%

Zacht, fris en romig. De tarwe geeft die romigheid, plus een lichte, aangename friszure smaak. In de geur domineert banaan en kruidnagel.

Dit bier gaat goed samen met: varkensvlees, saté, weisswurst en geitenkaas.

Weihenstephaner Korbinian 7,4%

Korbinian is een donker bruine doppelbock met een volle smaak. Bij elke slok proef je hinten van pruimen en vijgen.

Dit bier gaat goed samen met: chocolade desserts, wild en gans.

Weihenstephaner Hefeweissbier Alkoholfrei 0.5%

Dit goudgele, alcoholvrije tarwebier smaakt net als een premium tarwebier: pittig, fris en rond. Met hinten van kruidnagel en honing, en een fruitig karakter.

Dit bier gaat goed samen met: varkensvlees, saté, weisswurst en geitenkaas.

Weihenstephaner Original Helles Alkoholfrei 0.5%

Net iets minder prikkelend bitter dan een pils - granige broodsmaak en lichte kruidigheid domineert.

Dit bier gaat goed samen met: pasta carbonara.

De Brouwerij

De YAYA Kombucha-brouwerij is een bijzondere plek waar kombucha wordt geproduceerd. Omdat de kombucha-industrie nog vrij jong is, bestaat er geen standaarduitrusting voor het brouwen ervan. Zelfs in de Verenigde Staten, waar kombucha populair is geworden, gebruiken brouwers een breed scala aan fermentatiegereedschappen en technieken.

  

Weihenstephaner POS materiaal voor optimale zichtbaarheid in jouw zaak

Om de zichtbaarheid van onze biermerken in de horeca te vergroten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan POS materialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het genereren van een hogere omzet. Zie hieronder een greep uit de POS materialen van Weihenstephaner. Wil je het totale aanbod zien, klik dan op onderstaande gele button.