Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

STËLZ

Over Stëlz

De missie van Stëlz 'Rethink Drinks' staat voor het hacken van mixdranken en cocktails die iedereen kent, maar dan met een stuk minder calorieën en alcohol. Daarom zijn in de drankjes de onnodige ingrediënten weggelaten zoals suiker, koolhydraten en gluten. STËLZ bevat 4.5% alcohol en 63 calorieën en is daarom het perfecte, verfrissende alternatief voor zoete en zware drankjes.

 

De Stëlz dranken

Passionfruit 4,5%

Stëlz Passionfruit is een fris en fruitig drankje met een kick. Deze hard seltzer bevat een vleugje passievrucht, sprankelend water en 4,5% alcohol. Geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slecht 63 calorieën per 25cl blikje.

  

Raspberry 4,5%

Stëlz framboos is een fris en fruitig drankje met een kick. Deze hard seltzer bevat een vleugje framboos, sprankelend water en 4,5% alcohol. Geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slecht 63 calorieën per 25cl blikje.

  

Grapefruit 4,5%

Stëlz grapefruit is een fris en fruitig drankje met een kick. Deze hard seltzer bestaat uit een vleugje grapefruit, sprankelend water en 4,5% alcohol. Geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slecht 63 calorieën per 25cl blikje.

  

Lime 4,5%

Stëlz lime is een fris en fruitig drankje met een kick. Deze hard seltzer bestaat uit een vleugje limoen, sprankelend water en 4,5% alcohol. Geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slecht 63 calorieën per 25cl blikje.

  

Peach 4,5%

Stëlz peach is een fris en fruitg drankje met een kick. Deze hard seltzer bevat een vleugje perzik, sprankelend water en 4,5% alcohol. Geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slecht 63 calorieën per 25cl blikje.

  

Mango 4,5%

Stëlz Mango is een fris en fruitig drankje met een kick. Deze hard seltzer bevat een vleugje mango, sprankelend water en 4,5% alcohol. Geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slecht 63 calorieën per 25cl blikje.

Classic Spritz 

 

Moscow Mule 4,5%

STËLZ Mixed Classic Moscow Mule is een premium craft wodka gemixt met gemberbier en een vleugje limoen, kaneel en kruidnagel. Geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slecht 63 calorieën per 25cl blikje.

Gin & Tonic 4,5%

STËLZ Mixed Classic Gin & Tonic: premium craft gin met botanische ingrediënten, zoals jeneverbes, citrus, een vleugje komkommer en 4,5% alcohol. Geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slecht 63 calorieën per 25cl blikje.

Iced Tea Lemon 4,5%

Geniet de essentie van groene thee-extracten en een vleugje citroen. 4,5% alcohol, geen suiker, koolhydraten, koolzuur of gluten en slechts 63 calorieën per 25cl blikje.

Waarom STËLZ?

Met STËLZ kun je consumenten de mogelijkheid bieden om te genieten van een drankje zonder onnodige calorieën, koolhydraten en suikers. Het resultaat is een heldere & verfrissende drank. De harde seltzers zijn het perfecte alternatief voor zwaardere of zoetere producten zoals wijn, bier of cocktails.

  

STËLZ POS materiaal voor optimale zichtbaarheid in jouw zaak

Om de zichtbaarheid van onze biermerken in de horeca te vergroten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan POS materialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het genereren van een hogere omzet. Zie hieronder een greep uit de POS materialen van Stëlz. Wil je het totale aanbod zien, klik dan op onderstaande gele button.