Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Freebrew

Ontdek FreeBrew

Ontdek de verfrissende smaken van FreeBrew met een unieke blend van natuurlijke ingrediënten en verrassende aroma's die je smaakpapillen betoveren en je dorst lessen met een heerlijke twist. Met een focus op kwaliteit, smaak en een alcoholvrije beleving, biedt FreeBrew de perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar een smaakvol alternatief zonder alcohol.

 

De FreeBrew soorten:

FreeBrew Lemon

FreeBrew Lemon is een verfrissende frisdrank met citroen smaak, natuurlijk gebrouwen en verrijkt met biologische vruchtensappen en extracten, op basis van een biologische viergranenmix.

Waanzinnig lekker bij: de borrel en on the go
De grootste smaakexplosie op: 5 graden Celsius

Inhoud: 33cl

 

  

FreeBrew Blood Orange

FreeBrew Blood Orange is een verfrissende frisdrank met bloedsinaasappel smaak, natuurlijk gebrouwen en verrijkt met biologische vruchtensappen en extracten, op basis van een biologische viergranenmix.

Waanzinnig lekker bij: de borrel en on the go
De grootste smaakexplosie op: 5 graden Celsius

Inhoud: 33cl

  

FreeBrew Raspberry

FreeBrew is een verfrissende frisdrank met frambozen smaak, natuurlijk gebrouwen en verrijkt met biologische vruchtensappen en extracten, op basis van een biologische viergranenmix.

Waanzinnig lekker bij: de borrel en on the go
De grootste smaakexplosie op: 5 graden Celsius

Inhoud: 33cl

  

  

Over Freebrew

FreeBrew is een verfrissend en rijk van body en smaak gebrouwen biologische 0.0 drank. FreeBrew is gebrouwen op basis van een viergranen basis, verrijkt met biologische vruchtensappen en -extracten. Er zijn drie smaken FreeBrew verkrijgbaar, los of als voordeelpack. Laag in calorieën, vol van smaak. Break free from traditions!

  

Weihenstephaner POS materiaal voor optimale zichtbaarheid in jouw zaak

Om de zichtbaarheid van onze biermerken in de horeca te vergroten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan POS materialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het genereren van een hogere omzet. Zie hieronder een greep uit de POS materialen van Weihenstephaner. Wil je het totale aanbod zien, klik dan op onderstaande gele button.