Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

De Molen

Over de Molen

Op magische wijze schijnbaar onverenigbare werelden samenvoegen. Brouwerij De Molen staat bekend om haar brede en zeer gevarieerde collectie aan bieren, vaak met bijzondere smaakcombinaties en namen als ‘Hel & Verdoemenis’ en ‘Bommen & Granaten’. De brouwerij stelt hoge eisen aan de kwaliteit en wil originele en progressieve bieren creëren. Door de onorthodoxe recepten en brouwprocessen hebben de bieren van De Molen een unieke bitterheid, smaak en aroma, die wereldwijd gewaardeerd wordt.

 

De Molen bieren:

Fruit & Kruid 6.2%

Fruit & Kruid is hét Blond van Brouwerij de Molen, fruitig, licht kruidig en vol van smaak. Fruit & Kruid is gedrooghopt met Sorachi Ace, deze van Japanse origine hopsoort zorgt voor mooie aroma’s zoals citrus en zoete vruchten waarin lychee de boventoon voert. De zachte afdronk met een lichte hint van caramel maakt het bier helemaal af.

Dit bier gaat goed samen met: salades, witvis, kipsate, hamburgers en lichte kazen

  

Bar & Bok 6.2%

What if… Brouwerij de Molen en de klassieke Bock samenkomen? Dat levert een mindblowing bockbier op! Deze bock heeft een lichte bitter, een volle moutzoete karamel smaak en geur. Dit samen zorgt voor een robuuste body, warm mondgevoel en een goed door drinkbaar karakter.

Dit bier gaat goed samen met: stamppot, gerijpte kazen, chocolade desserts en gegrild vlees

  

Dag & Dauw 7.1%

Het perfecte bier voor de lente en zomer. Deze zeer vefrissende IPA krijgt zijn fruitige karakter van de bergamot vrucht welke toegevoegd wordt na de vergisting.

Dit bier gaat goed samen met: BBQ, pittig eten, salades en snacks.

  

Hel & Verdoemnis 10.0%

Een stevig zwart bier gebrouwen met veel donkere mouten die zorgen voor smaken zoals koffie, pure cacao en zwarte bes.

Dit bier gaat goed samen met: vlees, vette vis en verschillende soorten kazen.

  

Bommen & Granaten 11.0%

Bommen & Granaten is een van de sterkste binnen onze range met 11%. Zoet, rijpe vruchten, moutig en een zachte bitterheid om alles in balans te brengen.

Dit bier gaat goed samen met: paté, foie gras, roomdesserts, pittige en belegen kazen.

  

Op & Top 4.5%

Op & Top is Brouwerij de Molen's hoppige session ale. Een bier om je standaard pils mee te vervangen. Doordrinkbaar, vervrissend, hoppig en dorstlessend.

Dit bier gaat goed samen met: visgerechten, frituursnacks en pizza.

Guur & Kou 7.3%

Door het toevoegen van jeneverbes en zoethout krijgt deze mond verwarmende Scottish Ale een licht kruidig karakter met aroma’s van karamel en laurier.

Dit bier gaat goed samen met: kaas, gerookt of geroosterd vlees.

Water & Vuur 6.0%

Een mooi gebalanceerde troebele NEIPA met een tropische neus en door het gebruik van de Citra en Lemondrop hopsoorten een goede citrus afdronk.

Dit bier gaat goed samen met: pittige Indiase en Aziatische gerechten.

Vuur & Vlam 6.2%

Zwaar gehopte India Pale Ale met een bloemig, fruitige neus. Vuur & Vlam heeft een fruitig en granig palet welke eindigt in een bittere en droge afdronk.

Dit bier gaat goed samen met: Aziatische kruidige gerechten.

Heen & Weer 9.0%

Heen & Weer combineert een zoete moutige ruggengraat met hopbitterheid tot een geweldig gebalanceerde, maar ongewone Belgische Tripel.

Dit bier gaat goed samen met: paté, stoofvlees, schaaldieren, pizza.

De Brouwerij

Brouwerij de Molen is in 2004 opgericht in Bodegraven. Een klein dorpje in Zuid-Holland waar de brouwerij is gevestigd in een windmolen. Oprichter Menno Olivier is ‘de man met een plan’. Hij experimenteerde al met extreme hoeveelheden hop en diepe smaken van koffie en chocolade voordat het hip werd.

Brouwerij de Molen is ook bekend vanwege het Borefts Bier Festival. Het bierfestival trekt elk jaar bierliefhebbers uit de hele wereld naar Bodegraven. Brouwerij de Molen staat vooral bekend om de unieke en soms krankzinnige smaakcombinaties. Het is een craftbeerbrouwerij met een brede en zeer gevarieerde collectie aan speciaalbieren.

  

De Molen POS materiaal voor optimale zichtbaarheid in jouw zaak

Om de zichtbaarheid van onze biermerken in de horeca te vergroten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan POS materialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het genereren van een hogere omzet. Zie hieronder een greep uit de POS materialen van de Molen. Wil je het totale aanbod zien, klik dan op onderstaande gele button.