Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Rodenbach

Over Rodenbach

Rodenbach is een brouwerij die de meeste mensen kennen om haar Vlaamse roodbruine bieren. Bij Rodenbach werken gepassioneerde biermeesters die streven naar perfectie. Ze creëren unieke recepten en brouwen uitzonderlijk bier van gemengde gisting in 294 eikenhouten foeders. Het resultaat hirevan zijn unieke bieren die je verwachtingen overtreffen. Verfrissende bieren met intense smaken.

De smaak van Rodenbach bier is fris, zacht, fruitig en zoetzuur. Rodenbach geeft een intense zoetzure, fruitige en volmondige smaak bij de eerste slok. Het zijn heerlijke Vlaams Roodbruine Bieren.

 

De Rodenbach bieren:

Rodenbach classic 5.2%

Rodenbach Classic is het origineel Vlaams Rood Bruin bier. Zacht zuur van smaak met een unieke fruitigheid dankzij 6 maanden rijping op eikenhouten foeders.

Dit bier gaat goed samen met: stoverijen en slow cooking.

  

Rodenbach Fruitage 3.9%

Fruitage by Rodenbach is een zachtzuur doordrinkbaar fruitbier. Een echte dorstlesser met enkel natuurlijke ingrediënten. Op smaak gebracht door het toevoegen van ijsblokjes, een schijfje limoen en een blaadje munt: dit is het perfecte alternatief voor een cocktail!

Dit bier gaat goed samen met: fruitsalades en chocolade desserts. 

  

Rodenbach Grand Cru 6.0%

Rodenbach Grand Cru is een uitzonderlijk Vlaams Rood Bruin bier dat zijn fris zure smaak en complexe fruitigheid heeft dankzij 18 maanden rijping op eiken houten foeders.

Dit bier gaat goed samen met: jonge kaas, varkensvlees en hazenrug.

  

Rodenbach Alexander 5.6%

Rodenbach Alexander is een blend van tweejarig op eikenhouten foeders gerijpt bier en jong bier. Dit geeft het bier zijn verrassend friszure smaak en complexe fruitigheid.

Dit bier gaat goed samen met: mosselen, blauwschimmel, jonge kaas, varkensvlees en buikspek.

  

Rodenbach Fruitage 0.0%

Alcoholvrij fruitbier met 100% natuurlijke ingrediënten. Lichtzoet, friszuyr en een rijke smaak van roodfruit. Op smaak gebracht met ijsblokjes, limoen en munt.

Dit bier gaat goed samen met: fruitsalades en chocolade desserts.

  

De Brouwerij

Brouwers over de hele wereld willen diep in hun hart maar één ding: een eigen bierstijl ontwikkelen en daar beroemd mee worden. Vlaams roodbruin is zo’n unieke bierstijl. Dit bier is niet ontstaan in het lab van een hipsterbrouwer, maar op het Vlaamse platteland in de middeleeuwen. Het is een erkend streekproduct dat Brouwerij Rodenbach nog altijd op ambachtelijke wijze bereidt. De brouwerij heeft er al vele awards mee gewonnen, omdat het zo’n unieke smaak heeft. Het geheim van Rodenbach? Na het brouwen en een eerste rijpingsperiode van een paar weken wordt het bier overgepompt naar eiken vaten. Hier begint het lange wachten. Want het bier moet nog minstens achttien maanden rijpen. Zo krijgt Rodenbach bier een zachtzure smaak en complexe fruitigheid, net als wijn. 

  

Rodenbach POS materiaal voor optimale zichtbaarheid in jouw zaak

Om de zichtbaarheid van onze biermerken in de horeca te vergroten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan POS materialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het genereren van een hogere omzet. Zie hieronder een greep uit de POS materialen van Rodenbach. Wil je het totale aanbod zien, klik dan op onderstaande gele button.