Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

PALM

Over Palm

Onze brouwerij Palm, destijds gevestigd in een klein Belgisch dorp, is uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal. Palm produceert bieren die geliefd zijn in heel België, Nederland en ver daarbuiten. Dankzij de expertise in het produceren van hoge gistingsbieren en lage gistingsbieren, biedt Palm een uitzonderlijke collectie kwaliteitsbieren met rijke lokale smaken en aroma's. Palm brouwt zijn bieren met veel passie en volgens unieke recepten van bekwame biermeesters.

 

De Palm bieren:

Palm Classic

Een verfrissend Belgisch amberbier met een unieke, karaktervolle smaak. Subtiel doordrinkbaar als een pils, met een aangename bitterheid en lichte karamelsmaak.

Dit bier gaat goed samen met: mosselen, spare ribs en stevige kazen.

Palm Weiß Ass 5.4%

In dit bier hebben we de klassieke eigenschappen van het Belgische Witbier gecombineerd met verfrissende en fruitige eigenschappen van de Amerikaanse New-England IPA. Het is een licht, troebel bier van 5.4 %vol. Hij is fruitig en hoppig door het gebruik van Mosaic, Citra en Enigma hop, maar heeft ook de typische kruidige kenmerken van een Belgisch Witbier. Het is bier is verfrissend en uiterst doordrinkbaar!

Dit bier gaat goed samen met: pizza, patat, kapsalon, witte vis of een lekkere vette hap.

  

Palm Horsepower Blond 8.0%

De Palm 8 Horse Power is een bovengistend Belgisch Blond bier van 8.0%. Naast de typische fruitigheid die komt van de gebruikte Belgische gist, zijn smaken van fruitige sinaasappel en verfrissende chinotto te ruiken en te proeven. Kortom een verrassend, verfrissend, fruitig en uiterst doordrinkbaar bier!

Dit bier gaat goed samen met: finger food, Aziatisch, bitterbal of een andere lekkere vette hap

  

PalmTree TropicAle 4.6%

Palm Tree is een bijzonder doordrinkbaar, fris ondergistend bier met tropische twist! Om het bier zijn unieke Tropische twist te geven is er gebruik gemaakt van natuurlijke aroma’s. Passievrucht, mango maar ook fruitige hop zijn in de geur en smaak duidelijk te herkennen en geven tijdens het drinken een echte Island-Feel.

Dit bier gaat goed samen met: pizza, patat, kapsalon of een lekkere vette hap.

  

Palm Cabellito 5.9%

Net als dat er vroeger door PALM een hybride bier werd gecreëerd (half Engels, half Duits = Belgische Amber Ale), hebben we een nieuwe hybride gecreëerd! Wij waren benieuwd hoe een echt Zuid-Amerikaans Belgisch Bier zou smaken. Daarom hebben we deze gewoon gebrouwen. Onze Caballito, het vertaalt zich naar klein paard. Maar het verwijst ook naar een shot Tequila. En dat is precies wat je proeft in dit product!

Dit bier gaat goed samen met: Mexicaans, gegrilde kip en spicy nacho's.

  

Palm 0.0%

Palm 0.0 is een verfrissend Belgisch alcoholvrij amberbier met een hoppige, karaktervolle smaak dankzij het gebruik van hop van eigen veld.

Dit bier gaat goed samen met: mosselen, spare ribs en stevige kazen.

  

De Brouwerij

In de achttiende eeuw werd brouwerij Palm opgericht door een lokale ondernemer. De brouwerij werd gebouwd naast een dorpsherberg en een boerderij met paarden, melkvee en graanteelt. Daar kwamen in de loop der jaren brouwketels, koelcontainers een verbrandingsinstallatie en een moutoven bij. Meer dan 250 jaar later produceert brouwerij Palm nog steeds bieren van hoge en lage gisting met lokale ingrediënten, gewaardeerd door generaties bierliefhebbers.

  

Palm POS materiaal voor optimale zichtbaarheid in jouw zaak

Om de zichtbaarheid van onze biermerken in de horeca te vergroten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan POS materialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het genereren van een hogere omzet. Zie hieronder een greep uit de POS materialen van Palm. Wil je het totale aanbod zien, klik dan op onderstaande gele button.