Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

8.6

Over de 8.6

Natuurlijke intensiteit, versterkt door zijn diepgaande smaak en een verhoogd alcoholpercentage. Deze smaakbeleving vindt zijn oorsprong in een zorgvuldig proces van lage gisting met onze eigen unieke gist, gecombineerd met niets minder dan hoogwaardige ingrediënten. Met de krachtige 8.6 dagen we je uit om jouw meest bevlogen momenten nog intenser te maken. 8.6 is als olie op het vuur; het wakkert je passie aan, waardoor je het maximale uit het moment kunt halen.  

 

De 8.6 bieren:

8.6 Original 8.6%

Een sterk ondergistend bier gemaakt van de beste gerstemout uit onze eigen mouterij. Vol van body met een rijk smaakpalet. 8.6 Original heeft een fruitige smaak door zijn speciale gistingsreceptuur. Een verfrissend en helder blond bier, sterk in alcoholpercentage en smaak. Één slok en je smaakpapillen weten direct waar ze voor zijn gemaakt. 8.6 Original hét bier voor eenieder die zijn eigen weg leidt!

Dit bier gaat goed samen met: stevige droge worst, BBQ en blauwaderkaas.

  

8.6 Extreme

8.6 is een intens bier. Het bier is uniek aangezien het een ondergistend bier is, lager, met een intense smaak. Vol in body en rijk in mondgevoel. 8.6 heeft een fruitig palet door zijn bijzondere gisting waar de vergistingstank niet geheel gevuld wordt. Hierdoor verkrijgt het bier zijn karakteristieke volle en fruitige smaak. Een zeer verfrissend en helder bier, krachtig van smaak en sterk in alcohol. Gebrouwen met natuurlijk mineraalwater uit eigen bron en de beste gerstemout, tarwe en hop.

Dit bier gaat goed samen met: tapas en rood vlees.

  

De Brouwerij

In 1719 werd voor het eerst melding gemaakt van brouwerij ‘De Kerkdijk’ in Lieshout. De familie Moorees brouwde daar op kleine schaal ambachtelijk bier. Waarschijnlijk al vanaf 1680. Eén van de dochters trouwde met ene Swinkels. Hun afstammelingen namen in 1764 de brouwerij over.

Waar kleinschalige brouwerijen meer en meer het veld moesten ruimen, wist de familie Swinkels zich staande te houden. Dit lukte door steeds weer in te spelen op veranderingen in de markt. Zo besloten de gebroeders Swinkels in 1925 om over te stappen naar laaggistend bier (pilsener). Dit ondanks dat het in die tijd gebruikelijker was om hooggistend bier te brouwen. Een mijlpaal die de brouwerij uiteindelijk klaarstoomde voor de toekomst.

  

De 8.6 POS materiaal voor optimale zichtbaarheid in jouw zaak

Om de zichtbaarheid van onze biermerken in de horeca te vergroten, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan POS materialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het genereren van een hogere omzet. Zie hieronder een greep uit de POS materialen van de 8.6. Wil je het totale aanbod zien, klik dan op onderstaande gele button.