Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Op zoek naar horeca trainingen?

Het serveren van het perfect getapte biertje, passend bij het moment of het juiste gerecht, wordt steeds belangrijker. Swinkels Family Brewers biedt gratis trainingen aan voor ondernemers en horeca personeel. In onze trainingen geven we veel inzichten en een groot aantal tips die uw horeca onderneming nog beter maken. De trainingen zijn opgebouwd uit diverse modules die relevant zijn voor zowel de starter als voor de professional.

 

Module 1: Tappen, taptechniek en serveren

Deze module, die bij u op locatie kan worden gegeven, bestaat uit twee delen.
In het eerste deel van de module staat de vraag "Wat is bier?" centraal. In het tweede deel geven we meer inzicht in het belang van kwaliteit en gastvrijheid en hoe u dat in de praktijk het beste kunt toepassen waardoor gasten graag terugkomen in uw zaak. Het tappen van het perfecte glas bier en de bijbehorende taptechniek komen in dit deel ruimschoots aan bod.

Programma onderdelen:

  • Kwaliteitsgarantie
  • Workshop biertappen
  • Installatie kennis
  • Gastvrijheid

Tussen module 1 en module 2 kunt u het brouwproces van Swinkels Family Brewers van dichtbij meemaken tijdens een rondleiding door de Bavaria brouwerij in Lieshout.

Module 2: Speciaal- en craftbier

Bent u naast pils ook geïnteresseerd in speciaal- en craftbier? In de module speciaal- en craftbier behandelen we de bieren die u momenteel schenkt in uw onderneming. Wij vertellen u meer over de historie, de ingredienten, het brouwproces en hoe deze bieren passen in uw onderneming. Daarnaast trainen we uw personeel in het herkennen van kansen en het toepassen van up-selling en cross-selling in de praktijk. Deze module kan op locatie worden gegeven.

Programma onderdelen:

  • Analyse van huidige bierassortiment
  • Kennismaking met speciaal- en craftbieren
  • Up-selling en cross-selling
  • Tappen en uitserveren
  • Samenstellen van een gebalanceerde bierkaart

Module 3: Foodpairing

Na het volgen van module 1 en 2 nodigen wij u en uw personeel graag uit in ons Brouwerijcafé te Lieshout voor de module foodpairing. Op basis van uw huidige bier- en menukaart zullen onze biersommeliers u meer leren over de combinatie bier en spijs. Top-horecaondernemers zoals Ron Blaauw geven naast een wijnadvies sinds kort ook een bieradvies.

Programma onderdelen:

  • Analyse van huidige bierassortiment i.c.m. uw menukaart
  • Kennismaking met foodpairing
  • Bier en spijs proeverij

Extra service

Na het volgen van de bovenstaande modules bieden wij u de mogelijkheid aan om vier keer per jaar, geheel vrijblijvend, uw menukaart te voorzien van een passend bieradvies.