Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Bierbazen, hét trainingsprogramma voor de horeca

Het serveren van een perfect getapt bier. Passend advies bij het moment. Uitleg kunnen geven over bierstijlen en brouwerijen. Dit soort zaken worden steeds belangrijker voor uw gasten. Daarom bieden wij een nieuw interactief trainingsprogramma aan waarbij u en uw personeel worden opgeleid tot #BierBaas!

#Tappenalseenbaas

Duur: 60 minuten
Materiaal: Ondernemer zorgt voor tap en bier om te tappen (mits op locatie gegeven)
Certificaat: Individueel
Ter waarde van: €400,- Excl. BTW

Deze training, die zowel bij ons op de brouwerij als bij u op locatie gegeven kan worden, richt zich op het perfect tappen van een glas pils. Kortom: Leer #tappenalseenbaas! 

Onze brouwmeester brouwt een prachtig product, maar het is aan u en uw personeel om dit bier net zo prachtig bij uw gasten te krijgen. Wist u dat onze brouwmeesters meer dan 100 controles uitvoeren voordat een fust bier de brouwerij mag verlaten? Dit alles om onze hoge kwaliteit te waarborgen.

Programma onderdelen:

  • Uitleg tapinstallatie
  • Uitleg biertappen
  • Tappen
  • Certificering

Na het volgen van #Tappenalseenbaas, maken we direct een afspraak voor de training #Bierbaas.

#Bierbaas

Duur: 90 minuten
Materiaal: Trainer neem de benodigde bieren mee
Certificaat: Horecazaak
Ter waarde van: €500,- Excl. BTW

Wist je dat al het pils wel bier is, maar niet al het bier pils?

Om #bierbaas te worden, behandelen we enkele bieren uit ons assortiment en beantwoorden we vragen zoals: Wat is de perfect serve van Rodenbach Fruitage? Waarom is Cornet krachtig en toch verrassend zacht? Hoe brouwt men de BrewDog Punk IPA? Wat is het verschil tussen La Trappe Witte Trappist en Weihenstephaner Hefe Weissbier? En waarom zouden wij een Bavaria 0.0 IPA adviseren aan tafel?

Programma onderdelen:

  • Kennismaking met verschillende bierstijlen
  • Actieve verkoop
  • Advies aan tafel            
    • Wanneer welk bier
    • Hoe serveer ik welk bier
  • Certificering