Inloggen

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Nieuw bij SFB Horeca?

Aanmelden nieuwe gebruiker of heeft u problemen met inloggen?

Account Aanmaken
Inloggen

Samen halen we de meeste omzet uit jouw zaak

Écht persoonlijk contact

Iedere zaak is uniek en vraagt om advies op maat. Bij SFBhoreca werk je samen met één vertrouwd contactpersoon met een écht horecahart, welke kritisch met je meedenkt over jouw horecegelegenheid. 

Getraind personeel voor een ultieme gastbeleving

Horecapersoneel met kennis van het assortiment zorgt voor meer omzet in jouw zaak. Middels ons Bierbazen-programma ondersteunen we je hierin door jouw personeel de bieren op jouw kaart écht te laten kennen zodat zij de gast altijd het perfecte bier voor het juiste moment kunnen aanraden en welk gerecht of welke hapjes uitermate lekker smaken bij het betreffende bier.

Een bierkaart waar jouw gast dorst van krijgt

Een gevarieerde bierkaart met seizoensbieren en de laatste trends op gebied van dranken; we ontzorgen je er graag mee. Ons brede portfolio speciaalbieren en ons totaalaanbod aan overige dranken zorgt ervaar dat jouw zaak altijd in staat is voor ieder moment het juiste drankje aan de gast te kunnen bieden.

Promotiematerialen voor optimale zichtbaarheid

Om je te helpen de zichtbaarheid van onze biermerken in jouw zaak te optimaliseren, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan promotiematerialen. Deze attributen helpen bij het aantrekken van gasten en ondersteunen bij de verkoop en het generen van een hogere omzet. 

Standaard promotiemateriaal

Via een groot aanbod aan glazen, taplenzen, vilt, kleding en andere materialen wordt een merk volledig geladen in jouw zaak. 

Custom made promotiematerialen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Naast het standaard promotiemateriaal kan een zaak volledig ingericht worden naar jouw wens.

 Voor binnen en buiten

Promotiematerialen zijn zowel binnen als buiten belangrijk. Hieronder zijn een aantal voorbeelden te zien.